A Telenor MasterPass-képes mobiltárcát vezetett be

Telenor-walletÚj funkcióval bővül a Telenor ingyenesen letölthető mobilfizetési alkalmazása, az Androidra és iOS-re elérhető Telenor Wallet. Az applikáció mostantól a MasterCard digitális fizetési megoldását, a MasterPass-t is támogatja. A fizetési megoldást több mint 150 hazai internetes kereskedő támogatja. Az online boltokban a felhasználónak elegendő megadnia a telefonszámát az internetes fizetés során, a bankkártyájának adatait be sem kell gépelnie a webes felületen. Minden MasterPassos fizetési tranzakcióról a Telenor Wallet alkalmazás megjelenít egy értesítést az okostelefonon, amelyet az ügyfélnek jóvá kell hagynia a fizetés teljesítéséhez.

A Telenor Wallet továbbra is használható arra, hogy a bankkártya regisztrációját követően a vállalat ügyfelei befizessék vele havi telefonszámlájukat, feltöltsék egyenlegüket, a mobilvásárlási egyenleg terhére kifizessék a mobilparkolás díját, vagy az autópályamatrica árát, de akár elektronikus lottószelvényt és utasbiztosítást is rendelhetnek belőle. A Telenor Magyarország a világ első olyan mobilszolgáltatója, amely MasterPass-képes alkalmazást vezetett be — áll a társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Használsz banki és fizetési appot? Gondold át mégegyszer!

sze febr 24 , 2016
A Kaspersky Lab kutatócsoportja felfedezte a valaha látott egyik legveszélyesebb androidos banki trójait. Az Acecard közel ötven különböző online pénzügyi és más alkalmazás, valamint szolgáltatás felhasználóit képes megtámadni, valamint meg tudja kerülni a Google Play Áruház biztonsági intézkedéseit is. Tavaly a Kaspersky szakértői az ausztrál mobil banki támadások számának szokatlan növekedését […]
sim-kártya