A Telenor és a K&H Bank két jóbarát

A Telenor Magyarország is beszállt a K&H Bank inkubátorprogramjába. A telekommunikációs vállalat a legújabb mobiltechnológiával segíti a már 27 startuppal működő iparágtól független Start [email protected]&H programot – közölték az együttműködő felek.

Már a járványt megelőzően is nagy hangsúlyt fektettek startupjaik digitális támogatására, erre példaként említette a Global Accelerator Network (GAN) egymillió dollár értékű digitális szolgáltatáscsomagját, ami 120 ezer dollár értékű IBM felhőszolgáltatást tesz elérhetővé a startupok számára. A lehetőségek a Telenorral kötött megállapodás keretében korlátlan mobilnet hozzáféréssel és kedvezményes céges szolgáltatáscsomaggal bővültek. A startupok elsőként férhetnek hozzá az 5G hálózathoz is, ami jelentősen támogathatja termékeik, ötleteik megvalósítását – hangsúlyozta Németh Balázs, a K&H operáció, technológiák és lakossági hitelkezelési divízió vezetője. Mészáros Attila, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója kiemelte: szakembereik és a biztosított 5G-s eszközök segítségével a programban résztvevő vállalkozások megbízható műszaki háttérre és gyakorlati tapasztalatokra építve emelhetik be üzleti megoldásiakba az 5G előnyeit.

Vélemény
Arról nem tesz említést a közös közlemény, hogy milyen előnyöket vár a két társaság az együttműködéstől, ezért a naív olvasó úgy gondolhatja, hogy a két vállalat puszat önzetlenségből, már-már egyéni érdekeiket félretéve, pusztán emberi jóságból működik együtt, hogy kezdő vállalkozásokat segítsenek. Nem így van.
-szerk-

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Addig járnak a műszaki cikkek a kútra, amíg össze nem futnak a szálak a NAV-nál

vas máj 24 , 2020
Műszaki cikkekkel kereskedett az a bűnszervezet, ami a közösségi áfaszabályok kijátszásával több mint 800 millió forintos kárt okozott a költségvetésnek. Az ügyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) vádemelési javaslattal adta át a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnek. A bűnbanda irányítója magyar, osztrák és német társaságokból hozott létre egy olyan cégláncolatot, amit […]

És még ez is...