A Telenor az ENSZ új Globális Célkitűzései mellett

tapsxA Telenor bejlentette, hogy büszkén támogatja és hirdeti a világtörténelem legfontosabb feladatlistájához tartozó, új Globális Célkitűzéseket, hogy az ENSZ üzenetei a világ minden országába és minden emberhez elérjenek egy hét leforgása alatt. A Telenor Magyarország az egyenlőtlenségek elleni küzdelemben digitális oktatási projektjével, a Hipersulival is részt vesz: Magyarországon különböző fejlettségi szinten működő iskolákban épített ki digitális oktatási eszközökkel felszerelt osztályokat és folyamatosan fejleszti a részt vevő pedagógusok digitális ismereteit. A Hipersuli elindításában a Microsoft is a társaság partnere.

2015. szeptember 25-én a világ 193 vezetője kötelezte el magát 17 olyan globális célkitűzés mellett, amelyek három kiemelten fontos ügy megvalósítását szolgálják a következő 15 évben: a mélyszegénység megszüntetését, az egyenlőtlenségek és az igazságtalanság elleni harcot és a klímaváltozás problémájának megoldását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Karas: a fiataloknak már az internet a média

sze szept 30 , 2015
Egy, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) által támogatott kutatás eredményei szerint a felnövekvő nemzedékek már nem a nyomtatott sajtót, a rádiót vagy a televíziót értik média alatt, hanem elsősorban a hálózati kommunikációt – jelentette ki Karas Monika, az NMHH elnöke kedden Siófokon, a tizenhatodszorra megrendezett Internet Hungary konferencia […]