A tantermek már okosak

facskoIstvanA Samsung újabb SMART tantermeket adott át a soltvadkerti Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában. A SMART tantermekben a diákok a legmodernebb digitális eszközökkel – interaktív táblákon és táblagépeken – sajátíthatják el a digitális írástudást és a tananyagot. A Samsung által létrehozott oktatási program lehetővé teszi, hogy az aktív iskolai tanulás után a diákok saját számítógépeiken is hozzáférhessenek a tananyaghoz, így azt az otthoni tanulás során is használni tudják.

Facskó István, a Samsung Electronics Magyar Zrt. elnöke szerint „a megfelelő családi háttér és a szorgalom mellett a hatékony tanítás és az élményszerű tanulás a kulcsa annak, hogy a lelkes diákokból nagy tudású, sikeres felnőttek válhassanak”.

A Soltvadkerten átadott SMART osztálytermek a Samsung, az Akker-Plus Kft. és a Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola együttműködése kapcsán jöttek létre. A két tantermet Galaxy Note 10.1 2014 Edition táblagépekkel és Samsung interaktív táblákkal szerelték fel, a tanárok pedig az ELTE Tanulást elősegítő Technológiai Labor munkatársainak köszönhetően sajátíthatták el a SMART School szoftver használatát, az interaktív, digitális módszertant.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Világszerte növekszik az ipari robotok iránti igény

csü jan 29 , 2015
A Nemzetközi Robotikai Szövetség (IFR) adatai szerint világszerte növekszik az igény az ipari robotok iránti. 2014-ben a jelentések szerint több mint 200 ezer ipari robotot telepítettek a világon. Ez 15 százalékkal több a 2013-asnál. Az IFR szakértői szerint 2015 és 2017 között az ipari robotok globális értékesítése évente körülbelül 12 […]

Friss, ropogós