A T-Systems lepaktált a Coca-Colával

coca-colaA Deutsche Telekom Csoporthoz tartozó görög telekommunikációs vállalat a Hellenic Telecommunications Organization (OTE) és a T-Systems Magyarország ötéves, adatközponti szolgáltatások nyújtására szóló szerződést kötött a Coca-Cola Hellenic Bottling Comapany-val, a Coca-Cola termékek egyik legnagyobb palackozójával. A megállapodás értelmében Athénban az OTE az elsődleges adatközponti, míg Budapesten a T-Systems Magyarország a vészhelyzet esetén történő adat-helyreállítási funkciókat biztosítja.

A 43 millió euró értékű szerződés a Deutsche Telekom Csoport egyik legjelentősebb infokommunikációs üzleti sikere Európában

A T-Systems Magyarország a jelenlegi adatközpontokból, az Athénba és Budapestre történő adatmigráció során is segítséget nyújt az OTE Greece vállalatnak. A világ egyik legnagyobb integrált SAP infrastruktúrájának áthelyezése céljából a T-Systems Magyarország külön csapatot állított fel. Kiemelten fontos elvárás velük szemben, hogy a mindennapi üzletmenet során az átállás a Coca-Cola HBC több mint 36 ezer, Európa 28 országában dolgozó munkatársa számára észrevehetetlenül valósuljon meg.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.