A T-Systems felvásárolja az ITgen Kft.-t

A Magyar Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország Zrt. megállapodást kötött az SAP-hoz kapcsolódó technológiai és biztonsági szolgáltatásokra specializálódott ITgen Kft. 100 százalékos megvásárlásáról.

A BÉT-en megjelent közlemény szerint a teljes fizetendő vételár maximális értéke 1,2 milliárd forint, ami magában foglalja a tranzakciós díjat, valamint a következő három év pénzügyi teljesítményétől függő esetleges kifizetést. A tranzakció várhatóan 2017 végére zárul. Az ITgen Kft. kompetenciával rendelkezik az SAP technológiai tanácsadás, az SAP GRC és az SAP Security területeken. A kft. árbevétele 2016-ban megközelítőleg 0,8 milliárd forint, EBITDA-ja (kamat- és adófizetés, valamint értékcsökkenési leírás előtti eredmény) 0,3 milliárd forint volt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Európai Bizottság új szabályokat fogadott el az elektronikus fizetés biztonsága érdekében

csü nov 30 , 2017
Az Európai Bizottság új szabályokat fogadott el az üzletekben bankkártyával és az online végrehajtott elektronikus fizetések biztonságosabbá tétele, a fizetési csalások mértékének jelentős visszaszorítása és a felhasználók bizalmas pénzügyi adatainak védelme érdekében – közölte az uniós bizottság. A tájékoztatás kiemeli, az új szabályok szerint az elektronikus fizetés biztonságosabbá és megbízhatóbbá […]
Bankkártya, chip