A szex mellett a beszélgetés is fontos

sextingA nők szerint az ideális férfi szexpartner sportos vagy átlagos testalkatú, barna (esetleg fekete) hajú, borostás és legalább 180 cm magas. Öltözködésben viszont nem a sportos, hanem a lezser-elegáns vonal a nyerő a nők szemében. A nők úgy gondolják, hogy szexuálisan a legvonzóbb szakma jelenleg a tűzoltó, de meglepő módon a rendőrök és az orvosok is beindítják a fantáziájukat. A szexrandi.hu kutatásából kiderül, hogy a nők egyáltalán nem a tökéletes férfit keresik, ha szexre vágynak. A többség véleménye, hogy lehetnek hibái a férfinak, de fontos, hogy az ágyban legyen kreatív, indítsa be a nő fantáziáját. A válaszadók szinte kivétel nélkül megjegyezték, hogy nagyon fontos számukra az is, hogy a szex mellett legyenek közös témáik, azaz tudjanak beszélgetni is a férfivel, akivel alkalmanként ágyba bújnak.

A férfiak számára – ha szexpartnerről van szó – a nő hajszíne teljesen mellékes és egyáltalán nem szeretik, ha partnerük látványosan ki van sminkelve. A többség a smink nélküli vagy a csak finoman sminkelt nőkért van oda. A rúzst pedig egyenesen el lehet felejteni, a férfiak alig harmadának jön ugyanis csak be, ha a nő rúzsozza magát. Kevésbé (vagy talán semennyire) sem szexi tehát a rúzs az ágyban. Tévhit az is, hogy a férfiak szexpartnernek inkább a vékony, sportos testalkatú nőket választják. A felmérés szerint a férfiak fele az átlagos testalkatú nőkért van oda, tehát a se nem túl sovány, se nem túl kövér nőket szeretik. A férfiak a szexuálisan legvonzóbb női szakmának az ápolónőt tartják, de a titkárnők és a tanárnők is az élen végeztek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Elektromos bérbringa-rendszer indult a Balatonnál: terjed az m2m technológia

pén júl 1 , 2016
Már Magyarországon is elérhető az e-bike-ok számára fejlesztett, machine-to-machine (m2m) technológiájára épülő Velotrack biztonságtechnikai rendszer — jelentette be Antal Csaba, a Velotrack projekt tulajdonosának, a Hargamon Kft.-nek az üzletfejlesztési vezetője. A Velotrack egy biztonságtechnikai szolgáltatás kerékpárosok részére. A kerékpárba épített eszköz GPS vevővel, mozgásérzékelővel gyűjti az adatokat, és m2m  technológiával […]
bicikli kerékpár