A szabad választásé a jövő

szabadsagA UNIT4 friss felmérése szerint a válaszadók 45 százaléka a mobil technológiákat, harminc százalékuk pedig az üzleti analitikát jelölte meg arra kérdésre, hogy vajon mely technológiai trendnek lesznek a legnagyobb hatásúak az előttünk álló két év üzleti folyamataira. A UNIT4 ügyfeleinek egyöntetű véleménye szerint a cloud alapú és a helyszíni elérésű szoftverek hibrid kombinációja jelenti a szoftverelérési opciók jövőjét az elkövetkező időszakban. A felhasználók szabadon szeretnének dönteni az alkalmazások elérésének és használatának módjáról a nyilvános vagy privát cloud és a helyszíni technológiák esetén egyaránt, úgy, hogy legyen mód az alkalmazások és az adatok szabad költöztetésére is a különböző modellek között.

Arra a kérdésre, hogy öt éven belül az általuk használt alkalmazások és rendszerek milyen arányban futnak majd cloud alapokon, a válaszadók hét százaléka azt válaszolta, hogy a teljes szoftverportfolióját a felhőből szeretné elérni, míg öt százalék pedig egyáltalán nem szeretné a felhőbe költöztetni rendszereit. A résztvevőktől megkérdezték azt is, hogy tervezik-e üzleti informatikai rendszereik felhasználói élményének és fogyasztói minőségének javítását. A kapott eredmények azt mutatják, hogy ez egy fontos fókuszterület lesz a jövőre nézve, ugyanis a megkérdezettek hetven százaléka pozitív választ adott erre a kérdésre: vagy már rendelkeznek is erre vonatkozó stratégiával, vagy fontolóra vették már ezt a szempontot is.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bazi nagy monitor az Acertől

hét nov 24 , 2014
Az Acer a napokban jelentette be a legújabb B6 sorozatú monitor érkezését, a B326HK modellt. Ez a 32 coll képátlójú monitor 4K2K, azaz 3840×2160 képpontos ultra felbontással rendelkezik, ergonómikus dizájnnal, lélegzetelállító színteljesítménnyel. Az IPS technológiájú érintőképernyős B326HK monitor 3840×2160 pixeles felbontásra képes, ez kétszer akkora teljesítmény, mint a hagyományosnak mondható […]
monitor