A Symantec erősít

IoTA Symantec új Internet of Things (IoT) megoldásokkal és partneri megállapodásokkal erősíti biztonsági portfólióját — jelentette be az it-biztonsági társaság. Mint írják, a társaság már több mint egymilliárd Internet of Things eszköznek biztosít védelmet (IoT – hálózatba kapcsolt eszköz), a televízióktól kezdve az autókon keresztül az okos mérőket is magában foglaló kritikus infrastruktúrákig bezárólag.

Az IoT-biztonság további innovációit támogatandó a Symantec nemrégiben jelentette be, hogy partneri megállapodást köt a Frost Data Capital vállalattal, amely korai fázisban működő startup cégeknek nyújt támogatást finanszírozás, erőforrások és szaktudás formájában. A vállalkozásoknak nyújtott szolgáltatáscsomagban helyet kapnak a Symantec megoldásai is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Iszonyatgyors router utazóknak

sze szept 23 , 2015
A határokon is átívelő, hosszabb utakon csaknem lehetetlen folyamatosan jól működő hálózatot találni – a ZyXEL hordozható LTE routere erre a problémára kínál megoldást. Az új WAH7706 LTE modell az összes LTE frekvenciát, a 2G, 3G és 4G sávokat, és a duális wifi kapcsolatokat is támogatja, miközben akár 300Mpbs sebességű […]