A svédek szeretik a UNIT4-et

uzleti-intelligenciaA UNIT4 cégcsoport Consolidation and Cash (korábban OCRA) nevű szoftvere Svédország legnagyobb vállalatainak és állami szervezeteinek véleménye alapján a piacon elérhető legjobb konszolidációs/riporting megoldás – derült ki a KPMG Üzleti Intelligencia (BI) Életciklus nevű ügyfél elégedettségi felméréséből.

„Olyan rugalmas képességekkel ruháztuk fel szoftvereinket, amelyek gyorsan és hatékonyan képesek megfelelni a folyamatosan változó üzleti igényeknek, ezért ügyfeleink gyorsabban és költséghatékonyabban valósíthatják meg innovatív elképzeléseiket” – mondta Alar Lange, a UNIT4 C&C Solution ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A CryptTalk és Neticle lett a nyerő

szo máj 31 , 2014
Az Év Fintech  (financial technology) startupja a CryptTalk, az Év Sales és Marketing startupja a Neticle lett a hatodik Magyar Innovációs TechShow-n rendezett megmérettetésen – közölte a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH). A CryptTalk egy olyan megoldás, amely valós időben képes titkosítani a mobilkommunikációt a hangminőség romlása nélkül. A Neticle megoldása […]

És még ez is...