A SUSE csatlakozott a Cloud Foundry Foundationhöz

felhoA SUSE csatlakozott a Cloud Foundry Foundationhöz, hogy ezzel is elősegítse a nyílt forráskódú és nyílt szabványú megoldások terjedését a felhőalkalmazások fejlesztése és menedzselése során. A szervezet célkitűzése, hogy elősegítse a Cloud Foundry globális, iparági PaaS szabvány fejlesztését, terjesztését és bevezetését. A Cloud Foundry egyszerűbbé és gyorsabbá teszi az alkalmazások készítését, tesztelését, telepítését és méretezését a felhőben.

Új oktatási programok
A SUSE megújította a vállalati Linux-felhasználók számára kínált, valamint tárolási és felhőmegoldásokhoz kapcsolódó képzési programjait. Az ügyfelek így könnyebben juthatnak hozzá a modern adatközpontok hatékony üzemeltetéséhez szükséges információkhoz. A vállalat továbbfejlesztett műszaki képzéseket vezet be a nyílt forráskódú technológiák használatával kapcsolatban, amelyeken a résztvevők az OpenStack-felhők és a Ceph-alapú tárolófürtök telepítéséhez és menedzseléséhez szükséges információkat sajátíthatják el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A HRP már Microsoft felhőt is árul

ked dec 8 , 2015
Idén szeptembertől a Microsoft új, felhőalapú Cloud Solution Provider Programjának bevezető partnere a HRP Europe Kft. lett. A Cloud Solution Provider Program három elemből áll: a termék; a hozzá kapcsolódó magyar nyelvű technikai támogatás; és olyan szolgáltatások, amelyek a bevezetést, a testreszabást és a használatot támogatják. A Cloud Solution Provider […]
felhő

Friss, ropogós