A stabil internet a nyugalom záloga?

datatrans.huBizonyára mindenkivel előfordult már, hogy mérgelődött, amikor nem tudott letölteni egy újdonsült filmet, lefagyott a YouTube videó, vagy egyszerűen fényévekbe telt egy-egy tartalom elérése. Ez jó pár idegtépő pillanatot okozhat, de szerencsére van megoldás!

Megfelelő sávszélesség az ideális sebességért

Már akkor is felborzolják a kedélyeket az imént említett jelenletek, ha általános otthoni böngészésről van szó. Azonban a munkaerőpiac változásának köszönhetően a távmunka, vagyis a home office világában gyakorlatilag alapvetés, hogy minden a másodperc törtrésze alatt elérhető legyen. Ennek megvalósításához tökéletesek a Datatrans nyújtotta internetes csomagok, amelyek gondoskodnak az igényeidre szabott, villámgyors sávszélességről.

Nem meglepő, hogy a legtöbben prioritásként kezeljük az internet előfizetés paramétereit és annak minőségét, hiszen senki nem akar egy villódzó hologram személyében videokonferenciát lefolytatni a főnökével vagy a legfontosabb partnerekkel.

Egy ehhez hasonló részlet megölheti a profizmust, és a gyenge internetből fakadó kellemetlenségek, mint az akadozó kép, recsegő hang vagy késleltetett vétel rossz élményekhez, sőt akár az üzlet meghiúsulásához is vezethetnek.

Az internetelérés ma már hasonlóan fontos kikapcsolódás tekintetében is, mivel sokan egy film előtt ejtőzve vagy a kedvenc zenéjüket hallgatva szeretnének ellazulni. Videós recepteket nézünk a legújabb sütemény megalkotásához, a YouTube-ra feltöltött tartalmakra edzünk, és egyes kiadványokat is online olvasunk. Mindezek tükrében elengedhetetlen, hogy az élet minden területén zavartalanul működjön a hálózat.

Mit tud az optikai szolgáltatás?

A tapasztalatok szerint jelen pillanatban az optikai internetkapcsolat utolérhetetlen, legyen szó az adatátviteli sebességről vagy éppen a stabilitásról. A rendszer alapját képező optikai szál üvegből vagy műanyagból készül, az ezen keresztül áramló jelet pedig a fény továbbítja.

A legmodernebbnek tekinthető vezetékes szolgáltatás a háztartásokban általában 100 és 1000 Mbit/s közötti sebességgel pörög. Lényeges megemlíteni, hogy a használat feltétele, hogy az optikai gerinchálózat ki legyen építve a szóban forgó területen. Erről könnyedén tájékozódhatsz, ha beveted a településkeresőt az adott szolgáltatónál.

Pár kattintás elég az igényléshez

Amint megbizonyosodtál arról, hogy a számodra szimpatikus cég a te otthonodba is el tudja hozni az optikai fénysebességet, nincs más dolgod, mint néhány perc alatt kitölteni a szolgáltatók weboldalán található űrlapot.

Ezután a cég kollégái ellenőrzik az adatokat és megbizonyosodnak arról, hogy a megjelölt településen valóban elérhető a választott csomag. Majd egy szándéknyilatkozatot juttatnak el hozzád, amely aláírásával és visszaküldésével elismered a megrendelést. Az időpont-egyeztetést követően a technikus munkatársak rövidesen telepítik a rendszert, hogy minél hamarabb élvezhesd a stabil internet előnyeit!


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Vasárnap ritka jelenséget láthatsz

pén jún 14 , 2024
Vasárnap este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni a kora esti égen. Vasárnap este 22 órától a hónap legszorosabb szabad szemmel is látható együttállására kerül sor az égbolton, hiszen ekkor a Hold nagyon közel kerül a […]
A Hold és a Fiastyúk

És még ez is...