A sorrend UPC, Magyar Telekom, DIGI

3

tévé2015. szeptember végén 3,182 millió előfizetést tartottak nyilván, akiknek a 71,1 százaléka vett igénybe digitális szolgáltatásokat. A digitális előfizetéseken belül szeptemberben 1 237 ezerről 1 251 ezerre nőtt a kábeltelevízióra vagy IPTV-re előfizetők száma. A vezeték nélküli (műholdas, parabolaantennával fogható) szolgáltatást 900 ezren vették igénybe, a MinDig TV Extra szolgáltatásnak pedig 110 ezer előfizetője volt a hónap végén.

A vizsgált hónapban, a gyorsjelentésben szereplő szolgáltatók adatai szerint, 39,3 százalékra emelkedett a digitális kábeltévére vagy IPTV-re előfizetők aránya. A vezeték nélküli előfizetések részesedése 31,8 százalék volt szeptemberben, az analóg kábeltelevíziós szolgáltatásra előfizetők aránya csökkent, ebben a hónapban 28,9 százalék. A teljes, becsült piacra vonatkozóan és valamennyi technológiát figyelembe véve a UPC a piacvezető, piaci részesedése 26,8 százalék, a második a Magyar Telekom, amelynek piaci részesedése 25,2 százalék, a harmadik a DIGI, piaci részesedése a vizsgált hónapban 24,4 százalék volt.

3 thoughts on “A sorrend UPC, Magyar Telekom, DIGI

  1. Ennyien még nem ábrándultak ki az UPC-ből és a Telecomból? Szegény tudatlanok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Na végre! A Symantec ATP megoldást mutatott be

sze nov 11 , 2015
A Symantec bemutatta Advanced Threat Protection (ATP) megoldását. Az ATP az első olyan rendszer, ami felismeri a fejlett támadásokat, és megfelelő védelmet is nyújt ezek ellen az összes ellenőrzési ponton. Mindez egyetlen kezelőfelületről, egy gombnyomással elvégezhető, így nincs szükség külön végponti telepítésre. Az olyan fejlett fenyegetések, mint a zsarolóvírusok (ransomware), […]
ransomware

És még ez is...