A sorrend: Samsung, Apple, Xiaomi

Samsung Galaxy Note9Az IDC adatai szerint a dél-koreai Samsung Electronics a június végével záródott negyedévben 5,6 százalékkal növelte kiszállításait, ezzel 21,8 százalékos piaci részesedésével megerősítette vezető helyét a világ legnagyobb gyártóinak listáján. Az amerikai Apple Inc. fél százalékkal növelte kiszállításait és a második helyre jött fel 15,6 százalékos piaci részesedéssel, míg a kínai Xiaomi a harmadik helyre csúszott 13,8 százalékos piaci részesedéssel, 25,5 százalékkal csökkentve a kiszállításokat.

A listán negyedik vivo kiszállítása 21,8 százalékkal csökkent, a piaci részesedése 8,7 százalék volt. Az ötödik az ugyancsak kínai OPPO volt, amelynek a kiszállítása 24,6 százalékkal esett, piaci részesedése pedig 8,6 százalékot tett ki. Minden más gyártó kiszállítása átlagosan 2,6 százalékkal csökkent a második negyedévben, együttes piaci részesedésük 31,5 százalék volt.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Meg fogsz döbbenni: a világ informatikája számokban LXII.

hét aug 1 , 2022
Az elektronikus aláírások globális piaca a 2018. évi 1,2 milliárdról 2023-ra 5,5 mrd dollárra növekszik, az előre jelzett időszakban az összetett éves növekedési ráta (CAGR) 36,7 százalék. Ezt támasztja alá az olyan hazai piaci szereplőknél látható növekedés is, mint a TrustChain Systems Kft., amely a TrustChain online szerződéskötő platformot fejleszti. […]
szám