A siker titka a megfelelő informatikai háttér

karrierAz SAP Hungary Kft., a Menedzsment Innovátorok Társasága, az Investors in People Magyarország és a Szent István Egyetem HR és Menedzsment Kutató Központja közös felmérésből az derült ki, hogy a szervezeti sikeresség és a HR terület informatikai fejlettsége között szoros az összefüggés. A megfelelő informatikai háttérrel ugyanis könnyedén egymásra vetíthetőek az üzleti és a HR eredmények, így kiderül az is, mely munkavállalókat érintő kezdeményezések támogatják legjobban az üzleti célkitűzéseket.

A kutatás szerint a hazai vállalatok jövőjét meghatározó tényezők lehetnek az olyan HR informatikai rendszerek, amelyekben integráltan kezelhető a teljesítmény-, karrier-, utódlás- és tehetség menedzsment. Így összekapcsolhatók egyebek mellett a munkavállalók teljesítmény-mutatói a kompetenciákkal és karriercélokkal, mindig áttekinthető az éppen aktuális tehetség-térkép vagy rugalmasan kezelhető a belső vállalati kommunikáció.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Új, rádióvezérelt világítási rendszert dob a piacra a Sony

ked júl 12 , 2016
A Sony bejelentette, hogy hamarosan elérhetővé válik a cserélhető objektíves fényképezőgépekhez és külső vakukhoz szánt új, rádióvezérelt világítási rendszere. A rendszer magába foglal egy FA-WRC1M típusú vezeték nélküli rádióadót, valamint egy FA-WRR1 típusú vezeték nélküli rádióvevőt. Az új rendszer maximális hatótávja 30 méter, összesen 15 különálló vaku kezelésére képes, amelyek […]