A siker kapujában a Sopreso

A Sopreso nevű interaktív prezentáció-támogató szolgáltatást fejlesztő magyar startup is a kiemelt győztesek közé került az Európai Bizottság által finanszírozott OpenAxel startup verseny döntőjében, Madridban. A magyar fejlesztők ezzel a célzott mentorálás és rengeteg üzleti támogatás mellett egy szakmai utat is nyertek a Szilícium-völgybe.

A Sopreso a nyilvános előadásokat könnyíti meg, s az előadó és a közönség közti kapcsolatot ruházza fel új interaktív lehetőségekkel. A Sopreso név egyébként a Social Presentation Software mozaikszava. Az alapképesség, amiért már most is sok konferencián használják, hogy a résztvevők egy mobilböngészőben megnyitva egy egyszerű webcímet, azonnal hozzászólhatnak, kérdezhetnek, visszalapozhatnak a prezentációban. Ezen felül azonban haza lehet vinni az előadás anyagait, de akár bemutatkozni, gratulálni virtuálisan névjegyet cserélni is lehet. Az üzleti világban a „lead-szerzés”, vagyis a lehetséges üzleti kapcsolatok begyűjtése nagyon fontos, a Sopreso ezt könnyíti meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Semmi cicó: ami nincs a rendszerben, azt elkobozzák

csü okt 16 , 2014
Az illegális fakitermelés korlátozását célzó SUMAL-program szeptember 21-én, míg a 2014/470-es kormányhatározat október 8-tól lép hatályba – tájékoztatott a Szatmári Friss Újság a csütörtökön. Az új romániai jogszabály átláthatóbbá teszi a faanyag útjának nyomon követését az erdőben való kivágástól a feldolgozásig, s ennek érdekében egy egységes, áttekinthető és könnyűszerrel nyomon […]
szerver, adatközpont