A Sharp felvásárlással növeli ügyfélkörét

nagy-hal-megesziA kelet-európai irodai nyomtató piaci pozíciójának megerősítése és vevőkörének bővítése céljából a Sharp megvásárolta egyik forgalmazóját, a NEPA Business Solutions-t. A felvásárlás nyomán, a NEPA vevőkörének megszerzésével, tovább erősödik a Sharp piaci pozíciója. A Sharp átvesz minden munkavállalót, és zökkenőmentes átmenet garantál a NEPA Business Solutions korábbi ügyfelei számára. Az akvizíció nyomán a Sharp 100 százalékos tulajdonrésszel rendelkezik a NEPA Business Solutions Czech és a NEPA Business Solutions Slovakia vállalatokban.

“Ez a felvásárlás egy újabb lépés célunk, a régiós piacokon erős pozíciók kialakítása felé, és tökéletesen illeszkedik a Sharp európai üzleti stratégiájába. A tranzakció erősíti pozícióinkat, és piaci részesedésünk növekedéséhez vezet. A NEPA Business Solutions hosszú ideje hivatalos viszonteladónk volt, így munkavállalói értékes részét fogják alkotni a Sharp európai rendszerének” — hangsúlyozta Jacek Klekowski, a Sharp Electronics kelet-Európai elnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Brutális akkuval támad a Lenovó

ked szept 8 , 2015
A Lenovo új nagy teljesítményű VIBE okostelefont dobott piacra . Az okostelefonokat intenzíven használó vásárlók igényeinek kielégítésére készült VIBE P1 készülék kivételesen hosszú akkumulátor üzemidővel rendelkezik. Az új VIBE okostelefon manuális energiatakarékos kapcsolójával azonnal meghosszabbítható a használati idő, míg az On-The-Go töltési funkció lehetővé teszi az USB-n keresztül csatlakoztatott más […]
Android, okostelefon