A SES 14 százalékos növekedést ért el Európában tavaly

A SES S.A. HD csatornaválasztéka 2016-ban hét százalékkal, 2495 csatornára bővült. Jelenleg a 7538 adót tartalmazó teljes SES csatornakínálat egyharmada HD, így a világ teljes HD csatornaválasztékának 27 százalékát a SES szolgáltatja. Ezenfelül a SES műholdflottája által szolgáltatott csatornák több mint hatvan százalékánál már MPEG-4 szabványú tömörítést alkalmaznak. A SES lendülete a kereskedelmi szerződések megkötésében töretlen, hiszen az egy évvel korábbi 8 UHD csatornához képest most 21 darabra rendelkezik ilyen megállapodással. Jelenleg a globálisan műholddal sugárzott UHD csatornák ötven százalékát a SES műholdjai közvetítik.

„Minden eddiginél több televíziós csatornával rendelkezünk, és ez megerősíti a SES vezető szerepét mint televíziós műsorszolgáltató infrastruktúra és mint a globális digitalizáció fő mozgatóereje” – foglalta össze Ferdinand Kayser, a SES kereskedelmi igazgatója. „Csatornaportfoliójának növelésével és a nagy ívű 2016-os felvásárlásoknak köszönhetően a SES kiemelten jó pozíciót foglal el ahhoz, hogy kihasználhassa a jelentős növekedési lehetőségeket, különös tekintettel a feltörekvő piacokra. Jelenlegi stratégiánk a jövőbeni növekedés dinamikus motorja lesz. A HD és Ultra HD csatornák számának folyamatos gyarapodásával 2017-ben és az azt követő években is folyamatos növekedés és egyre gyorsuló fejlesztés várható a SES videós üzletágában.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Transgate: a legígéretesebb magyar Fintech megoldások VI.

hét febr 6 , 2017
Magyarország 25 legígéretesebb FinTech startup megoldását térképezte fel és publikálta a T-Systems Magyarország, a FinTech Group és a Cisco Magyarország együttműködésével. Közülük válogattuk ki azokat, amelyekbe a szerkesztőségünk a legnagyobb fantáziát látja. Aki indított már webshopot, az tudja mekkora előny, ha segítséget kaphatnak a bankkártyás fizetések közötti eligazodásban, a bevezetésben.

Friss, ropogós