A Samsung szoftverfrissítést ad ki a Galaxy Note7 készülékekhez

Samsung-Galaxy-Note-7A Samsung Electronics Europe bejelentette, hogy Európa-szerte új szoftverfrissítést küld ki a Galaxy Note7 készülékekre, amely hatvan százalékban maximalizálja az okostelefonok akkumulátorának feltölthetőségét.

A szoftverfrissítést október 31-én, hétfőn minden Európában működő készülék megkapja. A frissítést azért küldik, hogy csökkentse a felhasználókat fenyegető kockázatot, és ezzel egy időben arra ösztönözze az európai Galaxy Note7 tulajdonosokat, hogy sürgősen cseréljék le készüléküket. Az új szoftverfrissítés hasonló ahhoz, amit szeptemberben már kiadtak Európában az eredeti Galaxy Note7 készülékekre. A szoftverfrissítés hatékonynak bizonyult, hiszen azokkal a készülékekkel kapcsolatban, amelyek megkapták a frissítést semmilyen incidensről nem érkezett hír – tudatta a telefongyártó.

A töltés közben kigyulladó vagy felrobbanó akkumulátorok miatt szeptember elején jelentette be a Samsung, hogy leállítja a Galaxy Note7 típusú okostelefonok eladását és kicseréli a már értékesített telefonokat. A múlt hónap végéig Európában már a túlhevülésre hajlamos Galaxy Note7 okostelefonok 57 százalékát kicserélték a vásárlók. Október elején az okostelefonok világpiacát vetélytársai előtt magasan vezető Samsung kénytelen volt felfüggeszteni az augusztus óta forgalmazott csúcskategóriás típus gyártását, miután a töltéskor túlhevülésre hajlamos első széria visszahívása után cserekészülékeknél is hasonló jelenséget észleltek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Itt a QNAP TS-x31P NAS termékcsalád

csü okt 27 , 2016
A QNAP Systems, Inc. bejelentette a TS-x31P NAS szériát (TS-131P, TS-231P és TS-431P). A nagy teljesítményű, otthoni és SOHO felhasználására szánt, biztonságos privát felhő megoldást az Amazon AnnapurnaLabs Alpine AL-212 dual-core 1,7 GHz processzorára építették. A TS-x31P az alapvető elvárásokon -mint például a tárolás, megosztás és mentés- túl olyan plusz […]

Friss, ropogós