A Samsung könnyű álmot ígér

Samsung-SleepSenseA napokban mutatták be a Samsung SleepSense-t, a személyes egészségmegőrzést szolgáló eszközök egy új típusát, amely az alvás minőségének javításában segíti a felhasználóit. A Samsung közleménye szerint az új eszköz segít abban, hogy gyorsan és könnyedén megértsük alvási mintáinkat és megtanuljuk, hogyan tudjuk javítani az alvás minőségét – így a SleepSense lehet a személyes alvási tanácsadónk. Az alvásunkat monitorozó eszköz szabadalmaztatott technológiát alkalmaz az alvás mennyiségének és minőségének elemzésére, egy mobileszközre letölthető alkalmazáson keresztül jelentéseket készít az alvásunkról, és szakértői tanácsokat ad annak érdekében, hogy alvásunk minőségén javítsunk.

A Samsung SleepSense használata rendkívül egyszerű. A matrac alá kell helyezni érzékelőt, a SleepSense alkalmazást le kell töltetni a mobilra és össze kell kötni az érzékelővel. Ezt követően már csak álomba kell merülni és a SleepSense meg is kezdi működését. A valós idejű, közvetlen érintkezés nélküli érzékelője révén elemzi a szív- és légzésritmust, valamint az alvás alatti mozgásokat, ami alapján minden reggel egy személyre szabott összefoglaló jelentést készít az alvásról. Ez egy „alvás pontszámot” is tartalmaz, amelyet az adott életkornak megfelelő átalagos adatokkal lehet összevetni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

RUTIN-os applikációt fejlesztett az ORFK

hét szept 14 , 2015
Útinformációs mobil applikácót fejlesztett ki az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). Az ORFK rendszertervezési és fejlesztési osztályának vezetője, Hablicsek Nikoletta elmondta, hogy a rendőrség belső erőforrásból készítette el a RUTIN elnevezésű alkalmazást, amely jelenleg Androidon, de pár napon belül iOS és Windows Phone operációs rendszereken is elérhető lesz. A fejlesztéssel a rendőrség […]

Friss, ropogós