A Samsung felvásárolja a Vivet

agyA Samsung Electronics bejelentette, hogy megállapodott a mindenhez intelligens felületet biztosító Viv Labs felvásárlásáról. A Viv egy nyílt mesterséges intelligencia (AI) platformot fejlesztett, amely lehetővé teszi harmadik felek számára, hogy beszédalapú asszisztenseket hozzanak létre és használjanak, és az emberi beszédre alapuló felületet építsenek be ismert alkalmazásokba és szolgáltatásokba.

„A Vivnél a legegyszerűbb módszert alkotjuk meg arra, hogy a felhasználók mindenhol beszéddel irányíthassák az eszközöket és a szolgáltatásokat. Olyan jövőt képzelünk el, amely határozottan túlmutat az alkalmazásokon, amelyben az ügyfelek gyorsan és könnyen elérhetnek mindent, amire szükségük van, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodnak vagy milyen eszköz van a kezük ügyében” – fejtette ki Dag Kittlaus, a Viv társalapítója és ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Tescoban már jönnek a robotkasszák

szo okt 8 , 2016
Azt, hogy az automatizáció már elkezdett beszivárogni a mindennapi életünkbe, amit a Tesco Internet Hungary-n tett bejelentése is alátámaszt. A multinacionális élelmiszer üzletlánc ugyanis arról számolt be, hogy Budaörs után több hazai áruházban is bevezeti a Scan & Go technológiát. Ennek lényege, hogy a vásárlók a bejáratnál felvehetnek egy kis […]

Friss, ropogós