A Samsung a nyomtatópiac élére tör

SamsungA Samsung azt a célt tűzte ki maga elé, hogy 2017-re az A4-es méretű, lézer és többfunkciós nyomtatók piacának vezető szereplője legyen. A koreai társaság az ehhez vezető út első lépéseit a mobilnyomtatásban látja. A mobil nyomtatás előrelátható térhódítása miatt a Samsung már 2009 óta fejleszti mobil alkalmazásait, amibe beletartozik a Samsung Mobile Print, a Wi-Fi Direkt támogatás, a dedikált fotónyomtató gomb, a Google Cloud Print és a nemrégiben megjelenő NFC funkció is.A Samsung idén a világon elsőként mutatta be NFC-kompatibilis színes lézernyomtatóit, amelyekkel még egyszerűbb a mobil nyomtatás. Az Xpress C460 sorozat – amely pusztán három lépéssel csatlakoztatható Wi-Fi-hez – piacra kerülése óta csupa kedvező értékelést kap, és elnyerte a Buyers Laboratory (BLI) Kiemelkedő Innovációs Teljesítményért járó díjat. A Samsung szeptemberben az európai piacon bevezeti M2070 sorozatát, amelynek mono lézer- és multifunkciós nyomtatói szintén NFC-kompatibilisek lesznek.

 

Ahogy az elemzők látják — Az IDC piackutató szerint a 2012-ben, a hagyományos és multifunkciós nyomtatókkal kinyomtatott lapokkal 237-szer lehetne lefedni New York egész területét. A felmérés megállapította, hogy a mobil eszközök használói többet nyomtatnak, mint azok, akik nem használnak okostelefont, vagy táblagépet. Az elemés szerint 2015-re a mobil eszközök felhasználóinak több mint a fele fog az irodájában a mobil nyomtatással találkozni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

LTE-vel erősödik a GALAXY S4 zoom

csü szept 5 , 2013
  A Samsung a GALAXY S4 zoomot a legmodernebb LTE technológiára építve erősíti okostelefon-kínálatát. A GALAXY S4 zoom központi újítása a Zoom Ring, amely lehetővé teszi, hogy egy könnyen kezelhető rendszeren keresztül férjenek hozzá a készülék legfontosabb funkcióihoz a felhasználók. Ezek között találjuk az In-Call Photo Share-t, amely lehetővé teszi […]

Friss, ropogós