A Red Hat és az Oracle bővíti az együttműködését

Red Hat cloudA Red Hat, Inc., és az Oracle bejelentette együttműködésük bővítését.

Az Oracle részéről az együttműködés célja az operációs rendszerek szélesebb választékának biztosítása az Oracle felhő infrastruktúrájában. Az együttműködés első lépése, hogy a Red Hat Enterprise Linux támogatott operációs rendszerként futtatható az Oracle felhő infrastruktúrájában (Oracle Cloud Infrastructure, OCI), elősegítve ezzel azon szervezetek munkáját, amelyek OCI-ra és a Red Hat Enterprise Linuxra egyaránt támaszkodnak a digitális átalakulásuk és a kritikus fontosságú alkalmazásaik felhőbe történő migrációja során.

A Fortune 500 vállalatok kilencven százaléka támaszkodik jelenleg a Red Hat és az Oracle megoldásaira. Sokan közülük Red Hat Enterprise Linux operációs rendszerre építkeznek. Ezen szervezetek mostantól egységesíthetik működésüket az OCI-on futó Red Hat Enterprise Linux segítségével, amely biztosítja az adatközponttól az OCI elosztott felhőjéig terjedő egységes platform használatát.

Ezzel az együttműködéssel az OCI rugalmas virtuális gépeinek hitelesített konfigurációi mostantól Red Hat Enterprise Linuxot futtathatnak, és az ügyfelek a már Red Hat Enterprise Linuxon futó meglévő alkalmazásaikat is nagyobb biztonsággal migrálhatják. Az OCI virtuális szerverei akár egy processzoros léptékben is skálázhatóak az ár-teljesítmény optimalizálása és az erőforrás pazarlás elkerülése érdekében. Az ügyfelek egy kiterjesztett, átlátható, közös támogatási megállapodással mind a Red Hat, mind az Oracle támogatásához fordulhatnak az esetleges problémák megoldása érdekében.

A Red Hat Enterprise Linux az OCI rugalmas virtuális gépein egytől nyolcvan processzormagig skálázhatóak, processzoronként 1 GB memóriától indulva a processzortól függően akár 1024 GB memóriáig. A Red Hat Enterprise Linux kezdetben az OCI legújabb, AMD, Intel és Arm processzorokat használó virtuális géptípusain támogatott.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az amerikai vállalatok nem szállíthatnak a Huawei-nek

vas febr 5 , 2023
A Biden-kormányzat leállította az exportengedélyek kiadását azoknak az amerikai vállalatoknak, amelyek a Huawei-nek szállítanának termékeket — írja a Reuters. A Huawei-nek évek óta amerikai exportkorlátozásokkal kell szembenéznie az 5G és más technológiákhoz szükséges termékeknél, de eddig az amerikai kereskedelmi minisztérium tisztviselői engedélyt adtak néhány amerikai cégnek arra, hogy bizonyos árukat […]
Qualcomm chip

És még ez is...