A Raiffeisen Bank munkatársai egy hétvége alatt átálltak

Az otthoni munkavégzést biztonságosan és egy-két nap alatt megoldották a magyarországi pénzintézetek, mi több a távoli munkavégzés lehetőségét tartósan, a járvány utáni időkben is fenn kívánják tartani.

A Raiffeisen Bank központi irodáiban dolgozó munkatársai egy hétvége alatt átálltak a home office működésre, még március közepén. A telefonos ügyfélszolgálat egy része is így működik jelenleg – közölték. Ez nagyon jelentős, azonnali határidejű informatikai fejlesztéssel, bankbiztonsági lépésekkel, valamint eszközbeszerzéssel járt. A kollégák szinte azonnal át tudtak állni, egy-két nap alatt kialakultak az új típusú online együttműködések, megbeszélések, a napi üzletmenet azóta is fennakadás nélkül működik. A jövőbeni kiterjesztésről a tapasztalatok összegzése, illetve az aktuális helyzet alapján döntenek – jegyezték meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem volt meglepetés: megvannak az idei Dr. Magyari Endre-díjasok

hét máj 25 , 2020
Karas Monika, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke megnevezte az idei Dr. Magyari Endre-díjasokat is. A díjjat Czuczy András, az NMHH frekvenciaengedélyezési osztályának vezetője és Schmideg Iván, a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület Infokommunikációs szakértői bizottságának tagja kapta meg idén. A NMHH elnöke a hírközlési piac fejlődéséért végzett […]
Dr. Magyari Endre