A QNAP a nagyvállalatokra hajt

QNAP-ES1640dcA QNAP Systems, Inc. bejelentette a nagyvállalati felhasználásra szánt Enterprise ZFS NAS ES1640dc adattárolót – amely egy teljesen új termékcsalád része. Az ES1640dc üzleti-szintű felhő megoldást és adattárolást biztosít az Intel Xeon E5 processzorokkal, duál aktív kontrollerrel és a virtualizált környezetek teljes támogatásával. Az ES1640dc a legújabb FreeBSD alapú QES operációs rendszert futtatja (VDI alapon), ami hozzájárul ahhoz, hogy a legköltséghatékonyabban tárolhassuk kritikus adatainkat, amellett, hogy bármikor elérhetjük azokat, blokk szintű deduplikációval és thin provisioning technológiával.

A ES1640dc Intel Xeon E5-2400 v2 processzorral és 32 GB RAM, valamint dual aktív-aktív kontrollerrel biztosítja az üzleti felhasználóknak a majdnem zéró állásidőt. Egy másik funkció az akkumulátorral felszerelt DRMA írható cache, a két darab 10 GbE portok, az opcionális bővíthető 40GbE hálózati kártya, a redundáns tápegység és a munkaterületen is cserélhető kialakítás. Az új FreeBSD alapú QES operáció rendszer rugalmas tárolási lehetőséget, egyszerű menedzsmentet, nagyteljesítményű SSD cache-t és szinte azonnali elérést biztosít. Ugyancsak elérhető a SnapSync, a blokk alapú deduplikáció, az in-line tömörítés és a thin provisioning technológia reclaim funkcióval az optimalizált feladatokhoz a virtuális környezetben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Telenor rendes, segít az önkéntes balatoni vízimentőknek

hét júl 11 , 2016
A Telenor az idén 25 darab Samsung A5 2016 készülékkel, illetve az ezekhez adott korlátlan hanghívással, Hipernet-előfizetéssel segíti a Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat önkéntes munkatársainak munkáját. A szolgálat munkatársai számára azért fontos a minél jobb minőségű mobilinternet, mert önkéntesei nem csupán telefonálnak az okoskészülékeken, hanem azon töltik a mentési, elsősegélynyújtási esetek […]