A Profession.hu árából fejlesztene a Central Médiacsoport

VargaZoltanA Central Médiacsoport (CM) eladja a Profession.hu állásportálját, a Gazdasági Versenyhivatalhoz már be is nyújtotta a szükséges kérelmet. A tranzakciót követően az oldal a Ringier Axel Springer Media AG online termékportfóliójába tartozik majd. Az eladás a tervezett fejlesztések alapját és kezdetét jelenti – nyilatkozta Varga Zoltán, a CM vezérigazgatója.

A Profession.hu 2002-ben alakult és az elmúlt években számos potenciális vevő érdeklődött iránta, a korábbi tulajdonos, Sanoma Media Budapest Zrt. 2005-ben vásárolta meg. A CM az állásportált ez év elején a Sanoma portfolió részeként akvirálta. Az állásportál több mint 380 ezer havi látogatóval és 8000 aktuális állásajánlattal rendelkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Jövő tavasztól vége a Vaterázásnak?

hét szept 29 , 2014
A [-] mínuszos.hu információi szerint a Vatera a jövő tavasszal be fog olvadni az ugyancsak az Allegro Group irányítása alá tartozó eMag.hu piactérbe, és mint márkanév megszűnik. Megkerestük a piacteret üzemeltető társaságot, hogy igaz-e a hír, s ha igen, akkor szerettünk volna egy illetékes vezetővel interjút készíteni az átalakulás hátteréről. Információnkat […]