A PortfoLion 2,4 millió dollárt fektet a VCC Live-ba

A PortfoLion 2,4 millió dolláros, azaz közel 740 millió forintos befektetést biztosít a felhőalapú contact center szoftvert fejlesztő VCC Live részére szolgáltatásfejlesztésre és nemzetközi növekedés gyorsítására.

A Tóth Szabolcs és Jalsovszky Tamás által alapított VCC Live Group Zrt. jelenleg több mint ötven országban szolgál ki ügyfeleket, rendszerét több mint tízezer operátor használja, és húsz telekommunikációs partnerrel dolgozik együtt. A közleményben Nieder Jenő, a PortfoLion vezérigazgató-helyettese elmondta, nagy potenciált látnak abban, hogy az VCC Live Európa vezető contact center szoftvergyártójává nője ki magát. A VCC Live több mint tíz éve szolgáltat telekommunikációs technológiát a vállalkozásoknak, a cég 2015-ben partnerségre lépett a SimplePay online fizetési rendszert üzemeltető OTP Mobil Kft.-vel, valamint a Worldpay és Checkout.com globális fizetési szolgáltatókkal, hogy kifejlessze a VCC Live Pay megoldását. A termék az első olyan felhőalapú fizetési megoldás az európai régióban, ami lehetővé teszi a bankkártyás befizetések telefonhíváson keresztüli lebonyolítását – állítják a közleményben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Hatályba lép a Pekingi Szerződés az audiovizuális jogvédelemről

ked febr 11 , 2020
Biztossá vált, hogy hatályba lép az audiovizuális előadóművészek vagyoni jogait globálisan rögzítő Pekingi Szerződés. A Szellemi Tulajdon Világszervezete (WIPO) által 2012-ben elfogadott dokumentum végrehajtásának megkezdéséhez arra volt szükség, hogy legalább harminc állam ratifikálja. Ez most Indonézia csatlakozásával megvalósult, így 2020. április 28-tól az audiovizuális előadások létrehozásában résztvevő előadóművészek az említett […]
forint