A Polygon lepattant az IBM-ről

Érdekes közleményt találtunk az MTI üzleti hírszolgálatán  amit alább változtatás nélkül közlünk. Bármilyen ötletet véleményt örömmel fogadunk, ami legalább megpróbálja megmagyarázni, hogy mi lehet az értelme a közleménynek. (-szerk-)

A POLYGON Informatikai Kft. Nyilatkozata
A User Rendszerház Kft. behajtó céget vesz igénybe a Polygon Informatikai Fejlesztő és Tanácsadó Kft.-vel szembeni követelése érvényesítése céljából. Mivel a User Rendszerház Kft. IBM Premier Business Partner, ezért ezt a magatartást a Polygon Kft. jelezte az IBM Magyarország Kft. felé és kérte az ügy kivizsgálását, azonban az IBM Magyarország Kft. egyik munkavállalója azt nyilatkozta, hogy ettől az IBM Magyarország Kft. elzárkózik.
Osvárth Zoltán ügyvezető

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Görögországban eltörölték a ”számítógépes” szabadságot

ked szept 17 , 2013
  A görög kormány eltörölte a köztisztviselők azon jogát, hogy további hat nap szabadságot kaphatnak a számítógéppel dolgozó alkalmazottak. Ezt az intézkedést a megszorítások keretében hozták meg. Kyriakos Mitsotakis görög reformminiszter a televízióban beszélve elmondta, hogy a ”számítógépes szabadság” eltörlésével ötezer új munkahelyet lehet teremteni. (Hogy hogyan, arra kíváncsiak lennénk! […]
ZX-81

És még ez is...