A PocketBook új tabletcsaládot dobott piacra

PocketBook-SURFpad-4Nyakunkon a PocketBook legújabb tabletei: a SURFpad 4 család, amely három nyolcmagos processzorral ellátott, Android 4.4 KitKat OS-en futó táblagépből áll. Az új tabletek nevében egy betű jelzi méretbeli különbségüket: a SURFpad 4 S kijelzője 7, a SURFpad 4 M 7,85, míg a SURFpad 4 L 9,7 hüvelykes. A gyártó szerint a négymagos grafikus processzornak köszönhetően a legújabb számítógépes játékok is hibamentesen futnak a tableteken, a két giga RAM gyors teljesítményt biztosít, a 16 gigás belső tárhely pedig tovább bővíthető micro SDHC és SDXC memóriakártyákkal. A 4 L modell 8000 mAh, a 4 S és 4 M 4000 mAh akkumulátora rendkívül hosszú készenléti időt biztosít.

A 4 M és a 4 L modellek 2048×1536 felbontású IPS kijelzőt, míg kisebb társuk, a 4 S 1920×1200 felbontású képernyőt kapott. A két nagyobb modell esetében 16:10-es, a 4 S-nél pedig 4:3-as képarány böngészéshez, képek és videók nézéséhez is ideális. Mindhárom új modell gravitációs szenzorral és széles körű multimédiás funkciókkal – többek között 3G, GPS, Bluetooth 4.0, kétsávos wifi – rendelkezik. A SURFPAD 4 sorozat ezen kívül támogatja a Miracast képernyő megosztás funkciót, így a legnagyobb felbontású videó- és audio tartalmak is könnyedén megjeleníthetők más eszközökön.

A SURFpad 4 széria készülékein két kamera található: egy hátsó nyolcmegapixeles, autófókusszal ellátott a nagy felbontású képek készítéséhez, és egy elülső kétmegás a videohívásokhoz. A SURFpad 4 széria a PocketBook with Kenzo cover e-könyv olvasóval egy időben, várhatóan november elején kerül a boltokba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.