A platformcégek a királyok: a siker receptje III.

internet-vs-platform-ceg-piaci-kapitalizacioFriss jelentésben az Accenture öt olyan technológiai trendet azonosít, amelyek elengedhetetlenek a digitális sikerhez. Az elemzés szerint a „people first” megközelítést kialakító vezető vállalatok fogják uralni a digitális gazdaságot.

Platform gazdaság
Az iparági vezető vállalatok platform alapú üzleti modellek kifejlesztésével hasznosítják a technológia erejét annak érdekében, hogy új növekedési lehetőségekre tegyenek szert, a legmélyrehatóbb változást elérve ezáltal a globális makrogazdasági környezetben az ipari forradalom óta. Ezt megerősíti a válaszadóink 81 százaléka, akik egyetértenek abban, hogy a platform alapú üzleti modellek három éven belül szervezetük alapvető növekedési stratégiájának részévé fognak válni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Egyre okosabb a Windows 10

pén ápr 1 , 2016
A Microsoft vezérigazgatója, Satya Nadella az idei Build konferencián sok ezer fejlesztőnek engedett bepillantást abba a fejlesztői munkába, amellyel a Microsoft a természetes emberi kommunikáción alapuló intelligens szolgáltatások új korszakát szeretné megalapozni. „Az informatika világa jelentős változás előtt áll. Olyan új technológiák terjednek el, amelyek a természetes emberi nyelvet közelítik a […]