A Philips két új, csodás mmonitort jelentett be

Philips monitorA Philips monitors legújabb modelljei között az 5000 sorozat két új termékkel bővült, amelyek a munkaidőben és a szabadidőben is támogatják a felhasználókat: ezek a 27″ (68,6 cm) 27E1N5600HE és a 24″ (23,8″ / 60,5 cm) 24E1N5300HE modellek. A felhasználóknak, akik egy jól megtervezett, nagy teljesítményű, funkciógazdag és megbízható monitorokkal szeretnék frissíteni munkaállomásukat, nem kell tovább keresniük: a Philips 27E1N5600HE és 24E1N5300HE monitorok a távmunka, az online események és tevékenységek, a közösségi média és az online szórakozás területén minden korosztály igényeinek megfelelnek. Ezek a modellek olyan kulcsfontosságú funkciókat kínálnak, mint az együttműködés fokozása érdekében beépített 5 megapixeles webkamera, valamint az USB-C egykábeles csatlakoztathatóság. A beépített öt megapixeles webkamera zajszűrő mikrofonnal rendelkezik.

Az éles képek és az élénk színek érdekében a Philips 27E1N5600HE és a 24E1N5300HE modellek egyaránt nagy teljesítményű IPS panelekkel rendelkeznek, amelyeket 178/178 fokos ultraszéles betekintési szögből élvezhetők. A Philips 27E1N5600HE a Quad HD (2560 x 1440) felbontás lenyűgöző tisztaságát kínálja, így a képek és grafikák valóban kiemelkednek, míg a Full HD (1920×1080) felbontású Philips 24E1N5300HE az élethű kép érdekében élénk színeket és kristálytiszta részleteket kínál.

A két készülék a vizuális képességek mellett számos teljesítménynövelő funkciót is kínál. Az USB Power Delivery USB Type-C csatlakozóval felszerelt monitorok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyetlen, vékony, megfordítható kábel segítségével töltsék kompatibilis eszközeiket, miközben szupergyors adatátvitelt végezhetnek és nagy felbontású videót nézhetnek. Az egyszerű és intuitív közös munka érdekében mindkét monitor beépített 5 megapixeles webkamerát tartalmaz, amely a Windows Hello számára tanúsított arcfelismeréssel rendelkezik, és a használaton kívüli extra privát szféra biztosítása érdekében fizikai kapcsolóval van ellátva, a monitorok továbbá a kellemesen tiszta kommunikáció érdekében egy praktikus zajszűrő mikrofonnal és két ötwattos beépített hangszóróval rendelkeznek. Mindkét monitor beépített sztereó hangszórókkal van ellátva.

Főbb jellemzők
• 27 hüvelykes vagy 24 hüvelykes IPS panelek széles betekintési szögekkel a tiszta, pontos képekért.
• Kristálytiszta QHD (2560 x 1440) felbontás a 27E1N5600HE modell esetében.
• Full HD (1920 x 1080) felbontás a 24E1N5300HE modell esetében.
• USB Type-C technológia a problémamentes, egykábeles csatlakoztathatóság érdekében.
• Beépített 5 MP Windows Hello webkamera zajszűrő mikrofonnal az egyszerű és biztonságos együttműködéshez.
• Beépített 5 W sztereó hangszórók a gazdag multimédia érdekében.
• EasySelect menüváltó gomb a képernyőn megjelenő menük gyors eléréséhez.
• LowBlue üzemmód és Flicker-free technológia a szemkímélő megjelenítéshez.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Különbségek a ferdepánt és a szalag felhasználásában

szo jún 11 , 2022
A ferdepánt és a szalag között ránézésre nem fedezünk fel nagy különbségeket. Ellenben sok dologban eltérnek elkészítésüket és felhasználásukat illetően. Cikkünkben összehasonlítjuk őket, és segítünk eldönteni, mikor, melyiket érdemes alkalmazni! A ferdepántról röviden A ferdepánttal srépánt néven is találkozhatunk, mely egy selyemből készített, 45°-os száliránnyal szabott szegőpánt. Azért olyan népszerű […]
csipkecsodai.hu

Friss, ropogós