A Philips androidos tévéje a legjobbak között

monoszkopAz EISA zsűrijének véleménye szerint ez a Philips televízió egyszerre ötvözi a kiváló képminőséget, a kellemes hangzást és az okostévék minden előnyét. Értékelésükben azt is kiemelték, hogy a magas technológiai tudás mellett a készülék ára is megfelelő, ami szintén fontos érv volt amellett, hogy a Philips 55PUS7600 lett az „Európa Legjobb Vétel Televíziója 2015/2016” kategória győztese.

Az Android operációs rendszerrel ellátott Philips Ultra HD televízió teljes körű kiszolgálást nyújt a nézőknek, akár futó műsorokat követnek a készülékeiken, akár rögzített programokat néznek. A hangvezérlés és a hang alapú keresés ugyanakkor megkönnyíti a felhasználók dolgát, hogy előbb megtalálják az őket érdeklő tartalmakat. Emellett ezek a készülékek alkalmasak arra, hogy wifi, HDMI, DLNA, USB 3.0, Miracast és Google Cast kapcsolaton keresztül más okos készülékekhez csatlakoztassuk őket odahaza — áll a társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ki mit tube, úgy arat

sze aug 19 , 2015
A tavalyi siker ellenére ismét indul a Ki Mit Tube: a nevezők reggel nyolc órától már borzolhat… küzdhetnek a nézők kegyeiért és szavazataiért egészen szeptember 7-ig. (Valamiért a Vodafone szakemberei azt gondolták, hogy támogatniuk kell a versenyt: előttünk a kép, ahogy óriási tömegek ostromolják a Vodafone szaküzleteit, hogy a világszerte […]