A PayPal az immateriális javak vásálóit is védi már

paypalJúlius 1-jétől a PayPal Vásárlóvédelmi Programja a fizikai termékek mellett az immateriális árucikkekre és szolgáltatásokra is kiterjed, mint például a digitális zene, digitális könyv, digitális játékok, utazásra jogosító jegyek, vagy letölthető szoftverek — jelentette be a társaság. A most bevezetett új elem alapjául egy az Egyesült Királyságban 2014-ben indított kísérleti program eredményei szolgáltak, amely során a brit felhasználók pozitívan fogadták a vásárlói védelem szolgáltatásokra és digitális termékekre történő kiterjesztésének lehetőségét.

Persze van még hova fejlődni, ugyanis a PayPal Vásárlóvédelmi Programjába nem tartoznak bele az ingatlanok, a vállalkozások, a rendelésre gyártott termékek („a leírásnak nem megfelelő” követelések esetén), az ipari gépek, az árucikkek, amelyek a készpénzzel egyenértékűek, és olyan tiltott tételek, amelyek szerepelnek a PayPal szabályzatában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A nők utálják a mások szelfijeit

szo júl 4 , 2015
A felhasználók által készített népszerű tartalmak között korosztályos eltérések figyelhetők meg: míg a tinédzserek leggyakrabban szelfiket és a barátaikkal közös képeket töltenek fel, addig a húszévesnél idősebbeket a város- és természetfotózás köti le, a 36 éven felülieket pedig a videós tartalmak foglalkoztatják – derült ki a Crane Kft. közösségi megkérdezéséből, a […]

És még ez is...