A Panasonic bemutatta a 2021-es OLED TV-kínálatának csúcsát

monoszkóp, televízióA Panasonic bejelentette az OLED TV-kínálatának csúcsmodelljét a 65 és 55 hüvelykes képátmérővel is kapható JZ2000 televíziót.

A JZ2000 az alacsony késleltetéssel illetve a változtatható frissítési rátájú (VRR) HDMI 2.1 és a gyors képráta (HFR) támogatásával azonban immár a gamer-eknek is tökéletes megoldást kínál. A televízió új processzora mesterséges intelligencia segítségével azonosítja a lejátszott tartalom típusát, és annak megfelelően automatikusan optimalizálja a képet és a hangot. A Panasonic felfelé sugárzó hangszóróihoz oldalra sugárzó hangszórók is társulnak, így hoznak létre térhangzást. A JZ2000 a Panasonic továbbfejlesztett OLED paneljét alkalmazza, amely jelentősen megnövelt csúcs- és átlagfényerőt biztosít.

Jaszusi Murajama, a Panasonic vizuális és hangtechnikai üzleti egységének termékstratégiai igazgatója így fogalmazott: „A JZ2000 jelképezi mindazt, amire a Panasonic törekszik. A kimagaslóan pontos megjelenítéssel ideális filmélményt adó Panasonic televíziók biztosították az alapot, amelyre építve új területeken, például a játékok világában is még jobb élményt tudunk kínálni. A mesterséges intelligenciának köszönhetően a nézők automatikusan a legjobb kép- és hangbeállításokat élvezhetik. Az a célunk, hogy a vásárlóink teljes mértékben átélhessék a kedvenc tartalmaikban rejlő élményeket. Akár film-, játék- vagy sportrajongók, esetleg más műfajokat kedvelnek, azt szeretnénk, hogy mindig olyan kimagasló vizuális és hangélményben legyen részük, amely élvezetet és elégedettséget nyújt számukra.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Prekog: a Sony új tévéje is nagyon okos

hét jan 11 , 2021
A Sony bejelentette a világ első kognitív intelligenciával rendelkező televízióit. Az új BRAVIA XR agya, a Cognitive Processor XR, a televíziók egy teljesen új feldolgozási módszerét alkalmazza, amely a gyártó szerint túlmutat a hagyományos mesterséges intelligencián, és amelynek célja az emberi látás és hallás megismétlése. Amikor tárgyakat látunk, öntudatlanul bizonyos […]
agy

És még ez is...