A Nexon elhalászta az NKFI-üzletet a Griffsoft elől

nexon-eredmenyekA Nexon Kft. nyerte a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI) humán ügyviteli rendszer és kapcsolódó szolgáltatások beszerzésére kiírt tenderét. Mint a Közbeszerzési Értesítő írja, a nyertesnek az NKFI humánügyviteli feladatainak számítógépes feldolgozását biztosító szoftver használatát kell biztosítania, s a szoftver telepítésében és konfigurálásában is közre kell működnie. Mindezeken túl a rendszerhez kapcsolódó szolgáltatásokat is kell nyújtania, továbbá 12 hónapos időtartamra szoftverkövetést is vállalnia kellett.

Humán ügyviteli rendszer és kapcsolódó szolgáltatások beszerzése tárgyában ajánlatkérő nyílt eljárásban 2016. március 29.-én ajánlattételi felhívást küldött ki négy, megítélése szerint a szerződést teljesíteni képes gazdasági szereplőnek egyidejűleg, közvetlenül írásban. A nyertesen kívül még a GriffSoft Informatikai Zrt. adott be érvényes ajánlatot. A beszerzés eredetileg becsült összértéke: tízmillió forint, a végleges összértéke nettó 10,9 millió forint lett.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Így telefonálunk mi

hét júl 18 , 2016
A telefonszolgáltatók ajánlatai között nehéz megtalálni azt a díjcsomagot, amely legjobban megfelel az igényeinknek. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) az átlagos havi költségmutató (ÁHK) kiszámításával, és közkinccsé tételével segít eligazodni a vezetékes- és mobiltarifák, valamint a szolgáltatók kínálata között. Az átlagos magyar fogyasztó telefonálási szerkezete (lásd táblázat) azt […]

Friss, ropogós