A Netrisk osztrák ár-összehasonlító portált vásárol

Sebestyén László NetriskA Netrisk-csoport megvásárolja a durchblicker cég, Ausztria piacvezető független ár-összehasonlító portálja 100 százalékát – közölte az online biztosításközvetítő. A közleményben kiemelték: a tranzakció jelenleg az illetékes hatóságok szokásos jóváhagyására vár. A cégcsoport tevékenysége a felvásárlás nyomán Magyarország, Csehország, Szlovákia és Litvánia mellett immár Ausztriára is kiterjed. Az új tulajdonosok megjelenésével a márka változatlanul működik majd tovább a megszokott csapattal. Sebestyén László, a Netrisk-csoport elnöke a közlemény szerint elmondta, hogy az új tagvállalat valódi “ékkövet” jelent a régió ár-összehasonlító oldalai között, amely további jelentős növekedési lehetőségek előtt áll mind a biztosítási, mind a telekommunikációs és energiaszolgáltatási, mind a hagyományos pénzügyi termékek területén.

A 2010-ben alapított durchblicker sikeres start-up vállalkozásból vált egy évtized alatt Ausztria vezető márkáinak egyikévé. Jelenleg 28 féle árösszehasonlítási lehetőséget biztosít felhasználóinak a biztosításoktól a telekommunikációs szolgáltatásokon és közműveken keresztül az olyan klasszikus pénzügyi termékekig, mint a kölcsönök, folyószámlák vagy a betéti kamatok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A pécsi egyetemen ismét 3D-s K+F központ létesült?

szo dec 18 , 2021
A Pécsi Tudományegyetemen (PTE) 3D nyomtatási technológiákat alkalmazó, több tudományterületet kiszolgáló kutatási, oktatási és fejlesztési központ létesült — írja az MTI. A PTE közleményében azt írta, hogy a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program 1,85 milliárd forintos támogatásából, a Debreceni Egyetemmel partnerségben megvalósult projekt részeként a pécsi intézmény műszaki és informatikai […]
3D nyomtató

Friss, ropogós