A NetIQ Sentinel Cisco kompatibilis lett

fingerprintA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a NetIQ Sentinel 7.2 szoftver elnyerte a Cisco kompatibilitási tanúsítványát, ezért mostantól integrálható a Cisco Identity Services Engine (ISE) szoftverrel. Ennek köszönhetően a két megoldás együttesen hatékonyan segíti a biztonsági események monitorozását és elemzését a szervezeten belül, kiemelt figyelmet fordítva az érzékeny hálózatokhoz és adatokhoz hozzáférő mobileszközökre. A Cisco Solution Partner Program tagjaként a NetIQ gyorsan képes létrehozni és telepíteni azokat a megoldásokat, amelyek hozzájárulnak a hálózatok képességeinek, teljesítményének és kezelhetőségének javításához.

„Az Internet of Everything fogalom a legtöbb it-szakember számára már ismerősen csengő Internet of Things megnevezésből származik, de az internetre csatlakozó különféle gépek mellett a hálózaton dolgozó emberek, folyamatok és adatok összességét is magában foglalja. Az IoE megváltoztatja viszonyunkat a technológiához, és még összetettebbé teszi a biztonsági támadások kockázatainak kezelését. Ezért szorosabbá kell tenni a biztonsági megfigyelés és a hálózatfelügyelet közötti együttműködést, hogy rövidebb idő alatt azonosíthatóvá váljanak a támadások. A NetIQ és a Cisco közötti együttműködés pontosan ezt segíti elő, az integrált termékek révén a szervezetek gyorsabban és hatékonyabban reagálhatnak egy potenciális támadás esetén” – foglalta össze Hargitai Zsolt, a magyarországi képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Gigászi fényerejű projektorok érkeznek

hét dec 8 , 2014
Az Epson 11 tagból álló, fix telepítésre tervezett projektorcsaládjának tagjai ideálisak nagyméretű helyiségekbe és hatvan fő fölötti befogadóképességű előadótermekbe egyaránt. Az EB-Z11000 sorozatba tartoznak többek között az Epson első tízezer lumenes WUXGA felbontású projektorai is. Az EB-Z11000 sorozat minden tagja használható álló tájolással is, amely alkalmassá teszi különböző hirdetések megjelenítésére. […]