A neten ismerkedett a pedofilgyanús bűnöző

bilincsA 26 éves V. Á., veszprémi lakos ellen szexuális erőszak megalapozott gyanúja miatt javasolt vádemelést a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, aki az interneten ismerkedett meg a gyermekkel. A még csak 11 éves sármelléki kislány több internetes oldalon, idősebb férfiakkal ismerkedett meg, akikkel személyesen ugyan nem találkozott, azonban webkamerán keresztül meztelenre vetkőzött előttük. A lánynak a férfiak közül megtetszett egy 26 éves, magát székesfehérvárinak valló fiatalember, ezért beleegyezett abba, hogy személyesen is találkozzanak.

A „randevú” 2014. május 14-én 14 óra 30 perckor Sármelléken volt, ahol a férfi egy autóban várta a lányt. A tettes, és az áldozat először a keszthelyi mólón sétáltak, majd beültek a kocsi hátsó ülésére, ahol a felnőttnek látszó rongy kérésére a gyermek levetkőzött, majd szexuális kapcsolatban került az erkölcsi gátaktól mentes alakkal. A történek után az „udvarló” visszavitte a kislányt Sármellékre. A nyomozás során a rendőrök a férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki részben elismerte a bűncselekmény elkövetését, azonban azt mondta, hogy nem tudta, hány éves a gyermek. A nyomozók ennek ellenére kiderítették, hogy az elkövető az interneten több, tizennégy év alatti gyermekkel is próbált kapcsolatot létesíteni, valamint az is kiderült, pontosan tudta, hogy a sármelléki lány még csak 11 éves.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egyre jobb lesz a Toshiba Cloud Client Manager

ked nov 25 , 2014
A Toshiba bejelentette Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) felhőalapú szolgáltatását, amelynek segítségével a vállalatok – legyenek bármilyen méretűek – a végponti berendezéseiket egyszerűen kezelhetik a távolból, így akár teljes eszközfelügyeletet is elláthatnak. A szolgáltatás része a hibajavítócsomag-kezelés, eszközleltár, energiagazdálkodást vezérlő modul és a Toshiba meghajtószoftverek elosztása is, amelynek segítségével teljes […]
felhő

És még ez is...