A nagyok is kötnek stratégiai együttműködési szerződést

Matt Garman, az AWS vezérigazgatójaStratégiai együttműködést kötött egymással az Amazon Web Services (AWS) és az SAP. A generatív mesterséges intelligencia (MI) segítségével új képességekkel és nagyobb hatékonysággal vértezik fel a SAP felhő-alapú vállalatirányítási rendszerét.

Közös fejlesztésükkel arra törekszenek, hogy egyszerűbbé tegyék az ügyfelek számára a RISE with SAP megoldás bevezetését az AWS-en. Ezzel javítják a felhőben futó SAP munkafolyamatok teljesítményét, hatékonyságát, illetve a generatív MI-t beágyazzák a vállalatok üzleti szempontból kritikus alkalmazásportfóliójába.

„Az AWS volt az első felhőszolgáltató, amely az SAP portfóliójának támogatására tanúsítványt szerzett, aminek köszönhetően ma már több ezer nagyvállalat futtat SAP-megoldásokat az AWS-en. A mostani kooperációnk révén az AWS és az SAP gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a vállalatok számára a generatív MI-t alkalmazását az alapvető üzleti adataikra vonatkozóan, hogy az alkalmazásaikból a lehető legtöbbet hozzák ki és ezzel hatékonyabbá, gyorsabbá, fenntarthatóbbá váljanak” – fejtette ki Matt Garman, az AWS vezérigazgatója.

Az Amazon Bedrock generatív MI modelljei – mint az Anthropic Claude 3 modellcsalád és az Amazon Titan – integrálásával az SAP ügyfelei nagyméretű nyelvi modellekhez és más alapmodellekhez férhetnek hozzá, hogy saját adataikkal testreszabott alkalmazásokat építsenek. Ezzel az integrációval a SAP ügyfelei felgyorsíthatják a generatív MI alkalmazását és korszerűsítik az SAP megoldásokra épülő kulcsfontosságú üzleti folyamatokat. Az SAP és az AWS azt tervezi, hogy további SAP felhőmegoldásoknál és alkalmazásoknál is elérhetővé teszik a beágyazott MI-funkciókat, többek közt a pénzügyek és a termékéletciklus-menedzsment területén.

Az Amazon vállalatai, köztük a Twitch, a Zappos.com és a Zoox Inc., már szintén SAP szoftvereket használnak az AWS-en. Most pedig az Amazon műholdas szélessávú hálózata, a Project Kuiper is a RISE with SAP alkalmazása mellett döntött, hogy felgyorsítsák a vállalati döntéshozatalt és javítsák az általános teljesítményt, produktivitást.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Érvek sokasága a műfű mellett

ked jún 18 , 2024
Ha minden álmunk egy gyönyörűen füvesített zöld kert, azonban időnk és energiánk nincs a folyamatos gyepgondozásra, akkor a műfű lehet a megoldás. Ezzel az alternatívával gyorsan elérhetjük, hogy a kert tetszetős zöld színben pompázzon. Az akciós kültéri műfű legnagyobb előnye, hogy évszaktól függetlenül nagyon szép, és nem igazán kell gondoskodni […]
mufushop.hu

És még ez is...