A meleg fröccs olyan, mint a káposzta hús nélkül: nem ér semmit se

BorhaloJó borok lesznek a Szigeten és a többi nagy fesztiválon – ezt ígéri az idei beszállító, a Borháló Kft. A két alapbor, a Kamocsay Ákos által készített Irsai Olivér és Merlot Rosé a Volton már vizsgázott: tízezer liter fogyott belőlük, a tavalyi mennyiség másfélszerese. „Legyen karakteres, üde és kellően savas, legyen illatos, de nem tolakodó. És legyen belőle több tízezer liter, tartsák mindig frissen és hidegen, és bármikor le lehessen tölteni belőle akár ezer litert is” – sorolta a Borháló borokkal, illetve termelőkkel kapcsolatos elvárásait Kathona Krisztián. A társaság ügyvezető igazgatója a [-]mínuszos.hu kérdésre elmondta, hogy a társaság sikereit egy közel tízmillió forintért kifejlesztett egyedi CRM rendszer is segíti (lásd táblázat). A Borháló öt nagy idei fesztivál, a Volt, a Balaton Sound, a Sziget, a B.my.Lake és a Strand Fesztivál borbeszállítója.

Kathona elmondta: a fröccsborok kiválasztásánál hosszas keresés után esett a választás a Kamocsay Ákos Irsai Olivérjére és Merlot Roséjára. Villánytól Egerig minden lehetőséget megvizsgáltak, és minden bort megkóstoltak, ami megfelel a logisztikai paramétereknek. Amelyeknek persze nem is olyan könnyű megfelelni: a Borháló annak érdekében, hogy a bor mindig friss legyen, akár naponta többször is szállít a fesztiválokra. A bort a normál pincehőmérsékletnél jóval hidegebben kell tárolni és szállítani, mert a vendéglátósok nem mindig tudják megoldani a hűtést, a meleg fröccs pedig olyan, mint „káposzta hús nélkül”: nem ér semmit se. A borokat a társaság a napokban egy sajtókostolón mutatta be a szaksajtónak, amelyen volt szerencsénk részt venni, így csak alátámasztani tudjuk a társaság vezetőjének állításait: ezek a borok tényleg kiválóak.

Borhalo-eredmenyek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Régen várt funkció a QNAP-tól

pén júl 8 , 2016
A QNAP bejelentette a Qmedia applikációt, amellyel a NAS-on tárolt média tartalmak az Apple TV-n keresztül is elérhetőek anélkül, hogy be kellene jelentkezniük arra. A Qmedia támogatja az Apple TV 4 tvOS rendszerét. Ahhoz, hogy a Qmedia összes funkciója elérhető legyen a QNAP NAS felhasználóknak minimum a QTS 4.1.0 (vagy […]