A Mediaworks-höz került a freemail

freemail.huE-levelet hozott a drótposta: minden freemail (ejtsd: frímél) felhasználót e-mailban értesítettek, hogy a New Wave Media Group Kft.-től a Mediaworks-höz került. Mint írják: “Adatvédelmi tájékoztatónknak megfelelően, illetve jogi kötelezettségeinknek eleget téve, szeretnénk téged tájékoztatni arról, hogy változás történt a freemail tulajdonosa és üzemeltetője tekintetében. Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy 2022.10.01.-től a freemail által tárolt személyes adataid is átadásra kerülhetnek a tranzakció által indokolt mértékben az új tulajdonosnak, mely a Mediaworks Hungary Zrt. Adataidat a továbbiakban a Mediaworks Hungary Zrt. fogja kezelni.

A New Wave Media Group tulajdonában volt egyébként is a szebb időket megélt Origó is, a médium impresszuma szerint már a Mediaworks a portál új tulajdonosa.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Alapkövet tett le Maglódon a Magyar Posta

ked okt 4 , 2022
Letették a Magyar Posta Központi Csomagfeldolgozójának alapkövét Maglódon. A Magyar Posta Zrt. közleménye szerint zöldmezős beruházással több tízmilliárd forintból épül a csomagfeldolgozó. Az új üzemcsarnok 38 ezer négyzetméter alapterületű, több mint kétszer akkora, mint a fóti logisztikai üzem. A csarnokot 80 ezer négyzetméternyi külső burkolt terület és 140 ezer négyzetméternyi […]
Posta Maglód