A mázlisták: Szandival főzhettek az Invitel receptversenyének nyertesei

invitel-szandi-nyertesekAz Invitel őszi, ’Nyerj recepttel’ játékának nyertesei egy-egy saját recept beküldésével vettek részt a megmérettetésben és csupán a szerencsén múlott, hogy éppen ők vehettek részt a Szandival közös élményfőzésen.

A múlt hét péntek az ízekről és az élményekről szólt az Invitel öt szerencsés nyertese számára, hiszen kísérőikkel élményfőzésen vehettek részt a budapesti Chefparade Főzőiskolában. Az esemény háziasszonya Szandi volt, aki maga is gyakorlott háziasszony, így otthonosan mozgott a konyhában. A csapat munkáját egy profi séf, Hende Szabolcs irányította. Három fogás készült el az este alatt, remek hangulatban. A társas összejövetelen egy profi szakács, Hende Szabolcs irányításával készíthettek el egy háromfogásos, karácsonyi hangulatú menüt kétfős csapatokba rendeződve.

„Ha tehetem, minden nap főzök. A vacsorák nagyon fontosak számunkra, mert ilyenkor összegyűlik az asztal köré a család, és megbeszéljük, kivel mi történt aznap. A hétköznapok rohanással telnek, ilyenkor a gyorsan elkészíthető fogásokat részesítem előnyben. A hétvégéken már több idő jut a főzésre, és a kicsit körülményesebben előállítható ételekre. A gyerekeink nagyon válogatósak, nehéz a kedvükben járni, de a férjem titkos recept szerint készített sajtos tésztáját mindhárman imádják” – mesélte mosolyogva Szandi, miközben a karamellás diótorta töltelékét kavargatta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Erre figyelj, hogy ne verjenek át, ha online vásárolsz

sze nov 30 , 2016
Az online vásárlás számtalan alkalmat kínálnak a kiberbűnözőknek. A szlovák ESET internetbiztonsági társaság öt pontban foglalta össze, hogyan kerülhetjük el a pénzünk és a számítógépünk ellen intézett támadást az online vásárlások során. 1. Használjunk biztonságos internetkapcsolatot Nem mindegyik internetkapcsolat biztonságos ahhoz, hogy online fizetésekhez használjuk. A karácsonyi vásárokban elérhető nyilvános […]
kosár, kiskereskedelem