A Magyar Telekom változtatott korlátlan mobilnet ajánlatán. Az előfizetők előnyére

1

Az ügyfelek észrevételeire reagálva a Magyar Telekom mostantól lehetővé teszi, hogy a nemrég debütált Net Korlátlan mobiladatcsomagot választó előfizetők hotspotként megoszthassák mobilinternetelérésüket más eszközeikkel is.

A Magyar Telekom a bevezetés óta eltelt mintegy két hét ügyfélvisszajelzései alapján, megértve, hogy az előfizetők szeretnék elérhetővé tenni korlátlan netezési lehetőségüket tabletjükön, laptopjukon is, módosította a Net Korlátlan mobil adatcsomag előfizetői feltételeit, mely most már tethering korlátozás nélkül használható. A Net Korlátlan mobil adatcsomag továbbra is bármely mobil hang díjcsomag mellé tízezer forintos havidíj ellenében rendelhető meg, mellyel korlátlan belföldi mobiladatforgalomhoz és hét gigabájt EU roaming adatforgalomhoz juthatnak az ügyfelek.

One thought on “A Magyar Telekom változtatott korlátlan mobilnet ajánlatán. Az előfizetők előnyére

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Az Európai Bizottság menetrendet hozott létre a digitális gazdaság igazságos adóztatására

szo szept 23 , 2017
Az Európai Bizottság szerint a jelenlegi adórendszer nem alkalmazkodik kellőképpen a modern valósághoz, ezért új uniós menetrendet hozott létre annak biztosítására, hogy a digitális gazdaságban érintett valamennyi vállalatot tisztességes és növekedésbarát módon adóztassák meg – közölte az Európai Bizottság. A bizottság szerint a hatályos adószabályokat a hagyományos gazdaság számára tervezték, […]

Friss, ropogós