A Logitech hanyattegérrel erősít

A gyártója szerint a Logitech MX ERGO vezeték nélküli trackball kényelemben és precizitásban is teljesen új szintet képvisel.

Az utóbbi évtized egyetlen, új Logitech trackballja állítható dőlésszögű, csuklós szerkezetének köszönhetően személyre szabott kényelmet ígér valamint precíz irányítást akár több eszközön is. Az kiegészítőt nem csak a hanyattegér-rajongók kedvéért fejlesztették ki, hanem azoknak a vásárlóknak is, akik az egér vagy touchpad alternatíváját keresik. „Nagyon izgatottak vagyunk az új trackball miatt. Visszatért és jobb, mint valaha. Az ötlet, hogy újra elkezdjünk foglalkozni a koncepcióval a felhasználóinktól érkezett, akik a legkülönfélébb módszereket találták ki, hogy tökéletesítsék régebbi trackballjaikat. Nem ritka, hogy az eszköznél mindenféle tárgy beékelésével tudták csak elérni a kívánt dőlésszöget” – mondta Anatoliy Polyanker a Logitech globális termék- és márkaigazgatója.

Az MX ERGO a hagyományos egerekhez képest húsz százalékkal csökkenti a kéz izomzatának terhelését. Az állítható pántszerkezettel az eszköz dőlésszöge nulláról húsz fokig emelhető, ezzel is javítja a csukló pozícióját. Az újratölthető elemek használattól függően akár négy hónapig is bírják egy feltöltéssel, de az eszköz, szintén használattól függően akár egy perces töltéssel is egy egész munkanapon keresztül kitartó energiamennyiséget képes felvenni. A Logitech MX ERGO nem lesz olcsó, várhatóan 109 eurós áron lesz kapható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Magyar Telekom szerint Magyarország vezető szerepet tölthet be az 5G tesztelésében

szo szept 9 , 2017
Magyarország vezető szerepet tölthet be a régióban az 5G (ötödik generációs) telekommunikációs technológia és a ráépülő okos megoldások tesztelésében a Magyar Telekom vezérigazgatója szerint. Christopher Mattheisen a szolgáltató szerdai közleménye szerint a cég budapesti 5G konferenciáján kijelentette: a Magyar Telekom segítséget nyújt ahhoz, hogy Magyarország az 5G-fejlesztések egyik európai központja […]

És még ez is...