A limuzinbérléssel és az utazással kapcsolatos szabályokról bővebben

viplimuzin.huBár az impozáns méretű, letisztult stílusú, elnöki eleganciát sugárzó limuzinokkal való utazás mindannyiunkat arra készteti, hogy átadjuk magunkat a luxusnak, azért azt nem szabad elfelejtenünk, hogy járművel történő közlekedés közben bizonyos szabályokat nekünk is be kell tartanunk. A mai cikkünkben ezeket fogjuk részletesebben is megbeszélni.

Csak semmi vadulás

Biztosan te is láttad már a Másnaposok mind a három részét. Az ezekben látható bulizós jelenetek ugyan eléggé el vannak túlozva, de ettől függetlenül még a valóságban is megtörténhet, hogy egy bachelor party során olyannyira kirúgunk a hámból, hogy elveszítjük a kontrollt.

Persze ez még nem jogosít fel minket arra, hogy minden szabályt áthágjunk az erre az eseményre megrendelt limuzinban. Egy ilyen szolgáltatás mögött ugyanis a cégeknek óriási munkája van, és ha ők be tudják tartani a biztonságos utazás biztosításához szükséges előírásokat, akkor mi sem tehetünk másképp.

Ne érkezzünk illuminált állapotban, mivel egyrészt így sokszor meg kell szakítani az utazást, másrészt pedig nagy valószínűséggel semmire nem fogunk emlékezni az estéből! Akkor pedig mégis mi értelme van a limuzinbérlésnek?

Az utazás során pedig tilos az ablakon kikiabálni, dobálózni, a lábunkat az ülésre feltenni, illetve a kezelőpanelt nyomkodni. Továbbá próbáljuk meg megadni a tiszteletet, amikor a sofőrrel kommunikálunk!

Mire érdemes még odafigyelni?

A fentebb említett dolgokon túl érdemes még arra is odafigyelni, hogy a kinézetünk megfeleljen az elvárásoknak, vagyis ne koszos, kopott ruhában jelenjünk meg az utazásra. Ellenkező esetben a sofőr jogosult megtagadni tőlünk a beszállást.

Továbbá mindenképpen szeretnénk még megemlíteni azt is, hogy hiába van társítva valamennyi járműhöz egy bizonyos mértékű befogadóképesség, nem a legjobb ötlet a maximális létszám mellett dönteni. Így ugyanis elég szűkös lesz az utastér, ami miatt nem biztos, hogy élvezhető lesz majd az utazás.

Végül, de nem utolsósorban pedig fontos, hogy meredek, lejtős vidékekre és keskeny utcákba lehetőleg ne rendeljünk limuzint. Ezeken a helyszíneken ugyanis a hirtelen szintkülönbség miatt könnyen fennakadhat a jármű, és azzal az egész esetének lőttek.

Záró gondolatok a témához kapcsolódóan

Ha a fentebb említett dolgokra odafigyelünk a limuzinbérlés során, akkor semmi olyan galiba nem adódik majd, amely beárnyékolná az estét, és garantáltan maradandó élményben lesz részünk.

Ha esetleg még nem sikerült megtalálnunk a megfelelő céget, akkor a VIP Limuzint jó szívvel ajánljuk, akikre mi egy véletlen internetes keresés során bukkantunk rá. A 297 és 325 5 csillagos Google és Facebook értékelés számunkra abszolút elég volt ahhoz, hogy őket bízzuk meg, és nem bántuk meg.


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ukrán adathalász akadt horogra

sze máj 15 , 2024
ShareTweetPinShareVádat emelt az ügyészség egy, az internetes hirdetőket megkárosító ukrán férfival szemben, aki az adathalászattal megszerzett bankkártyaadatokkal debreceni bankautomatákból vette fel a megtévesztett sértettek pénzét. A hajdú-bihari főügyészség vádiratának a lényege szerint az ukrán férfi 2022 februárjában költözött a családjával Csehországba, ahol megismerkedett egy szintén ukrán férfival, aki közösségi és […]
bankkártya

És még ez is...