A Lenovo vállalati termékeinek disztribútora lett az Avnet

szerverJanuár 1-jével az EMEA régióban is az Avnet Technology Solutions (Avnet) forgalmazza a Lenovo System x (x86) szervereit és a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat, beleértve a BladeCenter-t és a Flex Systems-t is. A vezető vállalati it-disztribútor észak-amerikai, latin-amerikai és a csendes-óceáni térség után az EMEA régióban azt követően szerezte meg a forgalmazási jogot, hogy az IBM átadta a Lenovonak a System x szerver-üzletágát. Az Avnet minden támogatást megad értékesítési partnereinek, hogy azok vásárlóiknak teljes körű szolgáltatást nyújthassanak: a disztribútor a hagyományos értékesítést segítő eszközökön (logisztikai, marketing, pénzügyi és technológiai szolgáltatások) túl üzleti, informatikai, életciklus és képzési szolgáltatásokat is biztosít számukra.

“Az IBM és a Lenovo között zajló folyamatokból partnereink alig vehettek észre valamit és mivel a System x csapatunk változatlan maradt, biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben sem tapasztalanak semmilyen fennakadást, sőt új kapukat nyithatunk előttük” – mondta el Bartha Péter, az Avnet TS magyarországi, illetve dél-kelet-európai vezetője.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Újabb durva titkosító vírus bukkant fel

csü jan 22 , 2015
Jaj, jelentős januári veszélyre figyelmeztet az ESET. A napokban ugyanis egy váltságdíjszedő és fájlokat titkosító kártevő vadonatúj változatát jelentették Magyarországról, valamint a kelet-közép európai régió több országából is. A naprakész ESET biztonsági programmal rendelkező felhasználók gépe már megfelelő védelemmel van ellátva. A fertőzésről először január 19-én kettő órakor kapott bejelentést […]