A Lenovo bemutatja Converged HX sorozatú készülékeit

datacenterBemutatták az új Lenovo Converged HX sorozatú készülékeket. A minden virtuális alkalmazáshoz ideális új készülékeket arra tervezték, hogy leegyszerűsítsék az infrastruktúrát, csökkentsék a telepítési és kezelési költségeket, valamint javítsák a szerver platform megbízhatóságát. A Nutanix szoftvere által működtetett hiperkonvergens megoldások az IDC szerint akár hatvan százalékkal is csökkenthetik az it-infrastruktúra teljes birtoklási költségét. A Lenovo Converged HX szériájú készülékeitől hasonló költségmegtakarítás és üzleti érték várható a Lenovo szerverek és a Nutanix web-scale szoftverek kombinálásának köszönhetően — legalábbis a gyártó szerint.

Három modell lesz elérhető, amelyek az egyedi igényekhez igazíthatók: a Lenovo Converged HX3500-at VDI-re és kisebb virtualizációs munkafolyamatokra – e-mail, fájlkezelés és nyomtatás, web szerver, middleware, könnyűsúlyú adatbázis és távoli/fiók irodai környezetek – optimalizálták. A Lenovo Converged HX5500-at nagyobb kapacitásigényű szerver virtualizációs munkafolyamatokra – Hadoop big data, fájlszerverek, on-cluster mentések, Splunk és távoli /fiók irodai környezetek centralizált helyreállítása – optimalizálták. A Lenovo Converged HX7500-at adatbázisokra és más, I/O intenzív munkafolyamatokra – MS SQL szerver, MS Exchange, SharePoint és Oracle RAC környezetek – optimalizálták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

SAP HANA-ra szabott megoldás a Huawei és a SUSE együttműködésével

pén dec 11 , 2015
A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy a SUSE és a Huawei együttműködésének köszönhetően a SUSE Linux Enterprise Server lesz a Huawei új, SAP HANA technológián alapuló megoldásának operációs környezete. A SUSE Linux Enterprise Server és a Huawei SAP HANA-eszköze együtt képesek felgyorsítani a valós idejű adatelemzést és -feldolgozást. […]

Friss, ropogós