A lehetetlent kísérti az Oriana

szoftverA magyar tulajdonú, tavaly 100 százalék feletti árbevétel-növekedést elért Oriana Kft. egy új, egyedi megoldással mutatkozott be az üzleti alkalmazásfejlesztési piacon. A vállalat technológiájával minden eddiginél gyorsabban fejleszthetők a dobozos, célszoftvereknél személyre szabottabb, rugalmasabb, de az egyedi fejlesztéseknél akár ötven százalékkal olcsóbb üzleti alkalmazások.

Az Oriana megoldása egy teljesen új megközelítést képvisel, és jelentősen átalakítja az alkalmazásfejlesztési piacot. A technológia alapja az egyedi fejlesztésű Effectornak elnevezett alapmotor. A motorra épülnek rá előre programozott modulok, az úgynevezett alapsémák. Ezekből állnak össze a kész üzleti alkalmazásminták, amelyek olyan tipikus üzleti problémákra kínálnak megoldást, mint például CRM, ügyfélszolgálat, termeléskövetés, projektmenedzsment vagy pályázatkezelés. Egy üzleti problémával szembesülő vállalat már kész alkalmazásmintákból válogathat, amelyet a szintén előre lefejlesztett alapsémákkal lehet teljes mértékben testre szabni az egyéni igényei szerint.

„Mire az ügyfélben felmerül az igény egy üzleti alkalmazás iránt, addigra a fejlesztés 60-70 százaléka már meg is történt, hiszen kész üzleti alkalmazásminták állnak a rendelkezésére. Egyedi, prototípus alapú fejlesztési módszertanunk segítségével rögtön az első konzultáció után láthatja a saját alkalmazásának próbaverzióját, így pontosan tudja, hogy mire mond igent. Ezzel a módszerrel az egyedi fejlesztéssel megegyező funkcionalitású, 100 százalékban személyre szabott szoftvert tudunk kínálni közel feleannyi idő alatt, és jóval alacsonyabb áron” – mondta Kovács Péter, a kft. ügyvezető igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Terjeszkedik a Qualysoft

csü máj 22 , 2014
A Qualysoft Informatikai Zrt. mind belföldön, mind külföldön felvásárlásokkal és új irodák nyitásával kíván terjeszkedni. A vállalatra, amely megkezdte a középtávra tervezett, tőzsdére lépésre való felkészülést, nemsokára Szingapúrban is képviselni fogja a magyar informatikai iparágat — hangzott el a társaság sajtótájékoztatóján. „Az elmúlt évek gazdasági válsága ellenére a Qualysoft megalapítása óta […]

Friss, ropogós