A legütősebb HR-es projekteket keresik

SAP-HRA legjobb hr-es projekteket keresi az SAP SE egy új versenyen, a HR Transformation Challenge-en. A megmérettetésen bármilyen szervezet és magánszemély részt vehet, amely olyan innovatív hr-es gyakorlatot valósított meg, amely jelentős hatást gyakorolt egy szervezet üzleti teljesítményére. A legjobb magyar hr-es projektek rögtön regionális szinten mérkőznek meg a többi, kelet-közép-európai pályázattal. A versenyen a kreatív megközelítésen, a bizonyított üzleti hatáson túl a hr-es kihívás nehézségét és jelentőségét is értékeli a nemzetközi zsűri; Zdravka Demeter Bubalo, a MOL-csoport hr-vezetője, Andrea Di Pietro, az Accenture ügyvezető igazgatója, Ernesto Marinelli, az SAP szoftvercég európai hr-főnöke és Tim Ringo, az SAP SuccessFactors alelnöke.

A shortlistes pályázatot beadókat meghívják a SuccessConnect európai konferenciájára, ahol a verseny nyertesét is bejelentik. A fődíj egy csoportos tréning, amelyet Koen Gonissen, az INSEAD üzleti iskola oktatója, a teniszbajnok Kim Clijsters korábbi coach-a, nemzetközileg elismert szakember tart az adott szervezetnél. A pályázatokat szeptember 30-ig lehet benyújtani négy kategóriában, angolul. Bővebb információ és jelentkezés a verseny honlapján.

Kategóriák
• hr átalakítás
• fejlesztés és utódlás
• oktatási programok
• tehetségek felvétele

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az Avnet szállítja az Oracle megoldásait Dél-Kelet-Európába

csü szept 1 , 2016
ShareTweetPinShareAz Oracle hardverei, szoftverei és felhőmegoldásai is elérhetővé válnak értéknövelt szolgáltatásként a dél-kelet-európai régióban, miután az Avnet Technology Solutions (TS) és a világ legnagyobb vállalati információs szolgáltatásokat kínáló gyártója között disztribúciós megállapodás született. Az Avnet TS, a vállalat magyarországi irodáját is vezető Bartha Péter vezetésével 2014 őszén indította el disztribúciós […]

És még ez is...