A legújabb HTC csúcsmodell a Vodafone-nál

HTC-One-A9A Vodafone Magyarország készülék kínálatában már elérhető a legújabb HTC csúcsmodell, a HTC One A9, amely az első Marshmellow-s HTC okostelefon Magyarországon, azaz az első olyan telefon, amely a legújabb, 6.0-ás Android verzióra épül. A HTC One A9 LTE-képes, NFC-képes, rendelkezik ujjlenyomat-olvasóval, Quick Charge 3.0 támogatással. A telefon különböző szögekből nézve más és más színűnek tűnik. A HTC One A9 extra vékony fémkerettel és teljes szélességben Corning Gorilla Glass üveggel rendelkezik. A telefon energiatakarékos 5″-es full HD 1080p kijelzője egy normál LCD kijelzőnél 40 százalékkal több színt képes megjeleníteni, így közvetlen napsütésben is élvezhető rajta minden tartalom.

A mindössze 143 grammos, rendkívül karcsú – 145,75 x 70,8 x 7,26 mm-es – telefon processzora a Qualcomm Snapdragon 617, nyolcmagos processzor. A HTC One A9 saját belső memóriája 16 GB-os, ami SD kártyával elvileg akár 2 TB-ig bővíthető. A készülék az előlapján egy 4 megapixeles UltraPixel fényképezővel, a hátlapján pedig egy 13 megapixeles, zafír védelmet élvező kamerával rendelkezik. A telefon többféle fényképezési módot kínál. Az Auto mód gyors és modern szolgáltatásokat biztosít az elképesztő képekért, amelyek a kattintást követően 0,1 másodperc alatt elkészülnek. A Pro módban a manuális fókuszhoz és expozícióértékekhez hasonlóan kézzel lehet beállítani a képeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Ericsson + Cisco: gigászok, ha összefognak

pén nov 13 , 2015
Az Ericsson és Cisco gigantikus együttműködésre lép a jövő hálózatainak létrehozása érdekében. Persze az együttműködés fő nyertesei az ügyfelek lesznek, hiszen a két vállalat szinergiáiból fakadóan a legjobb szolgáltatásokból és megoldásokból részesülhetnek: útválasztás, adatközpontok, hálózati szolgáltatások, felhő, mobilkommunikáció, hálózat-menedzsment és vezérlés, vagy globális szolgáltatások — áll az együttműködő felek közleményében. […]

Friss, ropogós